Σαν τον Superman πετά ο Shazam στο νέο του teaser trailer

Και φτάνει ως τα αστέρια...

Nέο teaser trailer αποκτά η επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros., "Shazam!".

Σε αυτό βλέπουμε τον ομώνυμο υπερήρωα να προσπαθεί να πετάξει για πρώτη φορά και πάνω στον πανικό του θα επικαλεστεί και θα χρησιμοποιήσει κινήσεις εμπνευσμένες από έναν άλλον ήρωα της DC, τον γνωστό σε όλους Superman. Παλαιότερο τηλεοπτικό σποτ είχε δείξει τον χαρακτήρα να κάνει αναφορά

στον Batman, ενώ αναμένουμε πώς και πώς τη συνειδητοποίηση ότι ένα από τα γράμματα του ονόματός του προέρχεται από τον πατέρα της Wonder Woman.

Δείτε το teaser trailer, παρακάτω:


Η ταινία θα μας δείχνει την ιστορία του ήρωα που θα ενσαρκώνεται από τον Zachary Levi. Ο Asher Angel θα παίζει τον Billy Batson, ο οποίος χάρη σε έναν αρχαίο μάγο (Ron Cephas Jones, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Djimon Hounsou) μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν ενήλικο σούπερ ήρωα απλά λέγοντας την λέξη "Shazam!". Τα γράμματα της λέξης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μυθολογικές φιγούρες, από τις οποίες φαίνεται να αντλεί τις ιδιότητές του. Όπως τους Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία (Zeus), Αχιλλέα και Ερμή (Mercury).

Ο δυνατότερος θνητός της Γης θα αντιμετωπίσει τον Mark Strong στον ρόλο του κακού Dr. Thaddeus Sivana. Θετός μπαμπάς του Billy θα είναι ο Cooper Andrews ως Jerry. Και ο Jack Dylan Grazer θα κατέχει τον ρόλο του καλύτερου φίλου του Billy, Freddy.

Άλλα μέλη του cast θα είναι οι Grace Fulton ("Annabelle: Creation"), Ian Chen ("Fresh Off the Boat") και Jovan Armand ("The Middle").

Παραγωγός είναι ο Peter Safran ("Aquaman", "The Conjuring"), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί οι Christopher Godsick, Dany Garcia, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, και Jeffrey Chernov. Σεναριογράφοι είναι οι Henry Gayden και Darren Lemke.

Αν δεν έχετε πρόβλημα με τα spoilers, διαβάστε ποιοι θα είναι οι κακοί της ταινίας, αλλά και πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Ο Shazam! με το ακριβό του κουστούμι θα κάνει την εμφάνισή του στις 4 Απριλίου 2019, ενώ άλλες ταινίες του DCEU είναι οι "Joker" (4 Οκτωβρίου 2019), "Birds of Prey" (7 Φεβρουαρίου 2020) και "Wonder Woman 1984" (5 Ιουνίου 2020). Ετοιμάζεται η ταινία του Matt Reeves, "The Batman" (25 Ιουνίου 2021), χωρίς τον Ben Affleck, το "Suicide Squad 2" του James Gunn με την Margot Robbie, αλλά χωρίς τον Will Smith και το sequel του "Αquaman" (16 Δεκεμβρίου 2022).

Πηγή άρθρου: Comicbook.comIGN GreeceO Shazam σώζει τον κόσμο στο νέο του τηλεοπτικό σποτΠώς ενσωματώνεται ο Shazam! στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC;Φανερώθηκαν οι αντίπαλοι του Shazam! στη νέα του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα