Στα προημιτελικά ο Παγδατής

13:42 7/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Μάρκος Παγδατής επικράτησε του Νοτιοκορεάτη Γιουνσεόνγκ Τσουνγκ την Πέμπτη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάλεντζερ του Ζουχάι, στην Κίνα…

Μόλις έξι γκέιμς έχασε ο Κύπριος πρωταθλητής στον δεύτερο αγώνα του στο Τσάλεντζερ της Κίνας. Ο Παγδατής επιβλήθηκε μετά από 82 λεπτά αγώνα του 20χρονου Τσουνγκ και προκρίθηκε στην τελική “8αδα” του θεσμού.

Το Νο129 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε με 6-4, 6-2 του Νοτιοκορεάτη αντιπάλου του και θα αντιμετωπίσει στην φάση των προημιτελικών, τον Κινέζο Ζιζέν Ζανγκ, Νο10 του ταμπλό.

Ο Ζανγκ

πηγαίνει χωρίς ιδιαίτερη κούραση στα προημιτελικά, μιας και έπαιξε μόλις… δυο γκέιμς στον αγώνα του για τον 2ο γύρο του τουρνουά, διότι ο Ισραηλινός Ντούντι Σέλα εγκατέλειψε με πρόβλημα τραυματισμού στην αρχή της μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Μάρκος κόντρα στον Τσουνγκ δεν δέχθηκε καν μπρέικ και “έσπασε” τρεις φορές το σερβίς του αντιπάλου του, μια στο πρώτο σετ και δυο στο δεύτερο, παίρνοντας άνετα το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού στο Ζουχάι.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στα προημιτελικά ο Παγδατής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα