Το Judgment 'ξεφεύγει' από τα σύνορα της ιαπωνικής αγοράς

Καλοκαίρι και exclusive.

Το επερχόμενο αποκλειστικό παιχνίδι της PlayStation, ονόματι Judgment, θα κυκλοφορήσει και στα "δυτικά" στις 25 Ιουνίου, μαζί με αρκετά pre-order δωράκια.

Το Yakuza spin-off κυκλοφόρησε μέσα στο 2018 στην Ιαπωνία και

οι αμερικάνικες και ευρωπαϊκές του εκδόσεις θα έχουν αγγλική μεταγλώττιση, αλλά και την επιλογή της ιαπωνικής γλώσσας σε συνδυασμό με αγγλικούς υποτίτλους.

Οι προπαραγγελίες των physical εκδόσεων θα περιέχουν και ένα εξώφυλλο διπλής όψεως, όπου θα φαίνεται και το ιαπωνικό εξώφυλλο μαζί με ένα αυτοκόλλητο του studio.

Οι προπαραγγελίες για τις ψηφιακές εκδόσεις θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου, και όσοι επιλέξουν να πληρώσουν προκαταβολικά, θα μπορέσουν να αποκτήσουν early access πρόσβαση στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού στις 21 Ιουνίου και ένα στατικό theme για τις κονσόλες τους.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΔιέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part 2Broken Lines - Gameplay VideoΤο πρώτο expansion του Gwent είναι σχεδόν εδώ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα