Ο Chris O’Dowd ταξιδεύει προς το "The Twilight Zone"

Τι cast και αυτό!

Μια νέα προσθήκη αποκτά το reboot του "The Twilight Zone", σύμφωνα με το Flickeringmyth. Ο λόγος για τον Chris O’Dowd, ο οποίος θα κατέχει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο δίπλα στην Amy Landecker (Transparent, Doctor Strange) για το επεισόδιο "The Blue Scorpion".

Ο

Jordan Peele θα αναλάβει και επίσημα το τιμόνι του, ως οικοδεσπότης και αφηγητής. Μαζί με του θα δούμε επίσης τους Zazie Beetz, Betty Gabriel, Seth Rogen, Ike Barinholtz, John Cho, Taissa Farmiga, Ginnifer Goodwin, Greg Kinnear, Luke Kirby, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Rhea Seehorn, Alison Tolman, Jacob Tremblay, Jessica Williams, DeWanda Wise και Steven Yeun.

Ο O’Dowd είναι γνωστός από τις σειρές "The IT Crowd" και "Moone Boy". Πρόσφατα τον είδαμε στον κινηματογράφο στις "Molly's Game", "Juliet, Naked", "The Cloverfield Paradox" και "Mary Poppins Returns".

Ο Chris O’Dowd

Η αρχική σειρά "The Twilight Zone" μετέδωσε το πρώτο της επεισόδιο στις 2 Οκτωβρίου 1959 στο CBS κι έτρεχε με νέα επεισόδια μέχρι το 1964, τα οποία ήταν είτε φαντασίας, είτε sci-fi, θρίλερ, τρόμου, είτε ψυχολογικά θρίλερ, που πάντα είχαν ανατροπή ή μακάβριο τέλος κι άφηναν τον θεατή με κάποιο ηθικό δίλημμα ή μάθημα. Η επιτυχία της σειράς οδήγησε σε ταινία τη δεκαετία του '80, τηλεταινία το '90 και μια ραδιοφωνική σειρά (2002-2012). Η πρώτη αναβίωσή της ήρθε το 1985 και κράτησε για τέσσερα χρόνια και η δεύτερη τη σεζόν 2002 με 2003. Έκτοτε, η σειρά βρίσκεται πάντα στις τοπ καλύτερες τηλεοπτικές δημιουργίες, ενώ έχει κερδίσει τόσο το τηλεοπτικό όσο και το λογοτεχνικό κοινό, μιας και μεταφέρθηκαν πολλά διάσημα διηγήματα από τη λογοτεχνική σκηνή φαντασίας και τρόμου. Αν είστε λοιπόν θαυμαστής των σύντομων ιστοριών, των ανεξήγητων και του μυστηρίου, τότε... καλώς ήρθατε στη Ζώνη του Λυκόφωτος.

Το CBS στο τέλος του 2017 ανακοίνωσε πως η σειρά-ανθολογία επιστημονικής φαντασίας θα επανέλθει σε συνεργασία με την Monkeypaw Productions του Peele και την Genre Films του Simon Kinberg. Οι δύο τους θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, πλάι στους Win Rosenfeld, Audrey Chon, Glen Morgan, Carol Serling, Rick Berg και Greg Yaitanes.

Το σύγχρονο "The Twilight Zone" θα ξεκινήσει στις 1 Απριλίου με δύο επεισόδια, ενώ το τρίτο επεισόδιο θα παιχτεί στις 11 Απριλίου. Μην ξεχάσετε να δείτε το trailer και την επίσημη αφίσα της σειράς και να μας πείτε στα σχόλια αν ανυπομονείτε και εσείς όσο και εμείς για το reboot.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Από το "Deadpool" και το "Get Out" οι νέες προσθήκες του "The Twilight Zone" Ο Seth Rogen προστίθεται στο cast του νέου "The Twilight Zone" Το μυστήριο κυριαρχεί στην αφίσα και το trailer για την καινούργια "Ζώνη του Λυκόφωτος"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα