Μάλλον βρέθηκε ο Prince Adam της ταινίας "He-Man and the Masters of the Universe"

"I HAVE THE POWER!"

Ο Noah Centineo, γνωστός μέσα από τις ταινίες του Netflix, "To All the Boys I've Loved Before" και "Sierra Burgess Is a Loser", βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον Prince Adam στο επερχόμενο reboot. "He-Man and the Masters of the Universe".

Σύμφωνα με το Variety, η Sony θέλει πάρα πολύ να δώσει

και άλλον ρόλο στον Centineo μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του στην ταινία "Charlie’s Angels". Σκηνοθέτες της ταινίας θα είναι οι Adam και Aaron Nee και σεναριογράφοι οι Art Marcum και Matt Holloway (Iron Man). Η Mattel Films θα συνεργαστεί με την Sony για την παραγωγή της ταινίας. Παραγωγοί θα είναι και οι Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch και DeVon Franklin και εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο David S. Goyer.

O Noah Centineo στο "Sierra Burgess Is a Loser".

Το alter ego του Prince Adam είναι ο He-Man. Αφού του δόθηκε η δύναμη της Μάγισσας του Κάστρου Grayskull, ο Adam απέκτησε τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε He-Man κρατώντας το Σπαθί της Δύναμης ψηλά και φωνάζοντας “Με την δύναμη του Grayskull...” Ο Adam είναι πρίγκιπας της Eternia, γιος του Βασιλιά Randor και της Βασίλισσας Marlena. Έχει μια δίδυμη αδερφή, την Πριγκίπισσα Adora, της οποίας το alter ego είναι η She-Ra.

Ο He-Man ξεκίνησε ως σειρά παιχνιδιών τη δεκαετία του '80. Οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν και στην ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά που έτρεχε μεταξύ των ετών 1983-1985, και μεταγενέστερα από το 2002 έως και το 2004. Βρέθηκαν, επιπλέον, και στους κινηματογράφους το 1987 στο "Master of the Universe", όπου ο Dolph Lundgren υποδύθηκε τον Πιο Ισχυρό Άντρα στο Σύμπαν.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας ταινίας από τον κόσμο του "Masters of the Universe" έχει οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου του 2019 αλλά, δεδομένης της αποχώρησης του David Goyer από τη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας, πιθανότατα να μεταφερθεί στο 2020.

IGN GreeceΟι σεναριογράφοι του "Iron Man" αναλαμβάνουν το "He-Man and Masters of the Universe"H ταινία "He-Man" χάνει και άλλον σκηνοθέτηΗ ταινία "He-Man" έρχεται, ο σκηνοθέτης της όμως φεύγει

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα