'Αντίπαλοι' υπερήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την 5η σεζόν "Black Mirror"

Ουάου!

Δύο ήδη γνωστές φιγούρες από τον υπερηρωικό κινηματογραφικό κόσμο θα προστεθούν στην επερχόμενη 5η σεζόν "Black Mirror". Ο λόγος για τους Anthony Mackie και Yahya Abdul-Mateen II, οι οποίο, σύμφωνα με το Deadline, θα κατέχουν κάποιον μυστικό μέχρι στιγμής ρόλο στα νέα επεισόδια.

Το "Black Mirror" έχει δημιουργηθεί από τον Charlie Brooker, ο οποίος μαζί με την Annabel Jones είναι showrunners. Κάθε επεισόδιο φέρει διαφορετική ιστορία και διαφορετικό cast. To πρώτο του επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες

μας στις 4 Δεκεμβρίου 2011.

Η σειρά αντλεί έμπνευση από ένα μεγάλο εύρος θεμάτων ανάμεσά στα οποία έχουν υπάρξει και τα videogames. Εξετάζει τη μοντέρνα κοινωνία, ιδίως ό,τι έχει σχέση με τις απροσδόκητες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτόνομα, και λαμβάνουν χώρα σε ένα εναλλακτικό παρόν ή το κοντινό μέλλον, συχνά με έναν σκοτεινό και σατιρικό τόνο, αν και κάποια είναι πιο πειραματικά και πιο ελαφρά.

Η σκηνοθεσία περιλαμβάνει πολλά και τρανταχτά ονόματα, ανάμεσα στα οποία και των Jodie Foster, Toby Hanes του "Sherlock", Τim Van Patten του "Game of Thrones" και David Slade του "American Gods". Ανάλογα συμπληρωμένο είναι και το cast με πολλά και γνωστά ονόματα όπως ο Jesse Plemons του "Fargo", η Rosemarie Dewitt του "Mad Men" και ο Jimmi Simpson του "Westworld".

Ο Mackie έχει κάνει την εμφάνισή του στο MCU ως Falcon στην ταινία "Captain America: The Winter Soldier" (2014). Από τότε τον έχουμε δει στις "Avengers: Age of Ultron" (2015), "Ant-Man" (2015), "Captain America: Civil War" (2016), "Avengers: Infinity War" (2018), ενώ θα τον δούμε και στο "Avengers: Endgame" (24 Απριλίου). Άλλη του συνεργασία με το Netflix ήταν η ταινία "ΙΟ", ενώ αναμένουμε να τον δούμε στην 2η σεζόν του "Altered Carbon" ως Takeshi Kovacs. Στη μεγάλη οθόνη θα του δούμε πλάι στην Gina Rodriguez και την ταινία "Miss Bala".

Ο Abdul-Mateen έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "The Get Down" ως Clarence "Cadillac" Caldwell και από την ταινία των Warner Bros. και DC, "Aquaman", ως Black Manta. Πρωταγωνίστησε στα "Baywatch" και "The Greatest Showman", ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα "Us" και "All Day and a Night" και "Candyman", αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ, "Watchmen".

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατη εισαγωγή του "Black Mirror" ήταν το διαδραστικό επεισόδιο "Bandersnatch", το οποίο έγινε διαθέσιμο στις 28 Δεκεμβρίου 2018. O μέσος όρος προβολής του ήταν 90 λεπτά και χωριζόταν συνολικά σε 250 κομμάτια. Υπήρχαν πέντε κύριοι επίλογοι και πολλές μεταβλητές για κάθε τέλος. Ο θεατής είχε 10 δευτερόλεπτα στην διάθεσή του για να διαλέξει την κάθε του επιλογή, αλλά και την δυνατότητα να επιστρέψει και να δει το επεισόδιο με διάφορες εκδοχές.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είδαμε τον Fionn Whitehead του "Dunkirk", ως έναν προγραμματιστή βίντεο παιχνιδιών που εργάζεται πάνω σε παιχνίδια περιπέτειας. Μαζί του στο cast βρίσκονται και οι Will Poulter και Asim Chaudhry για τους ρόλους των συνεργατών του.

Το Netflix δεν έχει αναφέρει πολλά πράγματα για τη νέα σεζόν, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΤο "Black Mirror: Bandersnatch" παρουσιάζει trailer και σύνοψηΤο cast του "Black Mirror" υποδέχεται τραγουδίστρια της ποπ σκηνήςBlack Mirror: Έρχεται επεισόδιο όπου η μοίρα του χαρακτήρα θα είναι στα χέρια του θεατή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα