Επιστροφή στο προσκήνιο για τη Lucasfilm Games;

Ώρα για τη Disney να πάρει τα πράγματα στα χέρια της;

Νέες αγγελίες, που βρέθηκαν στο LinkedIn και στο Disney Careers, προδίδουν την "αναγέννηση" της Lucasfilm Games από την Disney, του "προγόνου" δηλαδή της ιστορικής LucasArts, που έκλεισε το 2013.

Οι θέσεις, για τις οποίες γίνεται λόγος, ήταν αυτές των παραγωγών, community

manager και marketing coordinator. Οι λόγοι πίσω από την επιστροφή της Lucasfilm Games δεν έχουν γίνει γνωστοί, αν και θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε κάποιες εικασίες.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει και το PCGamer, η Lucasfilm Games είναι απίθανο να ασχοληθεί πάνω σε ολοκαίνουργια projects, οπότε προς το παρόν η αποκλειστικότητα της ΕΑ στους Star Wars τίτλους είναι ασφαλής, καθώς οι αγγελίες αναφέρουν την υποστήριξη των IP της Lucasfilms και όχι τη δημιουργία νέων παιχνιδιών.

Με μόλις δύο παιχνίδια Star Wars να έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και ακόμη περισσότερα να έχουν ακυρωθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα, η Disney μάλλον θα προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει κάποια "θεμέλια υποστήριξης", για οποιοδήποτε νέο project και ταυτόχρονα να έχει έναν λόγο παραπάνω στη διαδικασία ανάπτυξης των IP της.

Όποιοι και να είναι οι λόγοι της Disney, αν καταλήξουν σε αξιόλογα παιχνίδια Star Wars, τότε όλες οι αλλαγές θα είναι καλοδεχούμενες.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουH Google αποκάλυψε ένα First-Party Game Studio για την Stadia με την Jade RaymondΟλοκληρώθηκε η εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα