Ντ. Κοτάρσκι: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΠΑΟΚ – όχι πως υστέρησε κανείς – επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντόμινικ Κοτάρσκι μίλησε για όλα όσα έγιναν στην «Deutsche Bank Park».

Όπως ανέφερε αρχικά: «Είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και πριν από τον αγώνα. Πιστεύαμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ψυχολογικά, θέλαμε να αποδείξουμε πως στο αντίστοιχο ματς της Τούμπας δε νικήσαμε από τύχη. Έτσι μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον ξέρουμε πως θα αγωνιζόμαστε

στην Ευρώπη μέχρι και τα τέλη Μαρτίου».

Και συνέχισε: «Είχαμε πίστη στη δουλειά μας, στις δυνατότητές μας ο ένας στον άλλον, είμαστε πολύ καλό γκρουπ. Ακόμη και τον Ιούλιο όταν δεν ξέραμε καλά ο ένας τον άλλον, δουλέψαμε και δουλεύουμε πολύ και σκληρά επειδή θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό κι από αύριο επιστρέφουμε στα της δουλειάς καθώς έχουμε δύσκολο ματς τη Δευτέρα με τη Λαμία και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Μιλώντας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Ο κόουτς το πίστεψε από την αρχή, μας το έλεγε στις δύσκολες στιγμές και δε σταμάτησε ποτέ να μας το λέει. Πιστεύει σε μας, στην ομάδα και στη δουλειά μας κι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχει μια ομάδα».

Κι ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον εαυτό του: «Νομίζω πως ήταν μια καλή εμφάνιση, όχι τέλεια γιατί έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προσωπικά είμαι και τελειομανής, θέλω να συνεχίσω και να βελτιωθώ, μπορώ να πω πως ήταν μια καλή, προσωπική εμφάνιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα