Μακάμπι-Άλμπα 102-81: «Έκλεισε» με νίκη την φιλοξενία στο Βελιγράδι (highlights)

Η Μακάμπι είχε το ευκολότερο βράδυ της στο Βελιγράδι και στην “Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρίνα”, κόντρα στην Άλμπα, την οποία νίκησε 102-81 για την 11η αγωνιστική της Euroleague, στον έκτο κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι της και ολοκλήρωσε, μέχρι νεωτέρας την φιλοξενία της στην σερβική πρωτεύουσα, με ισόπαλο ρεκόρ 3 νικών και 3 ηττών. Στην τρίτη “διαβολοεβδομάδα” της Euroleague, θα παίξει στην νέα

έδρα της Βιλερμπάν, στην Λυών και εν συνεχεία στην Μπολόνια με την Βίρτους.

Η Άλμπα συνέχισε να είναι ο “σάκος του μποξ” για τις άλλες ομάδες της διοργάνωσης, φτάνοντας τις 10 ήττες σε 11 αγωνιστικές και έχοντας μοναδικό “θύμα” της, την Αρμάνι που νίκησε στις 16 Οκτωβρίου.

H «αντίσταση» του Πρόσιντα στο πρώτο δεκάλεπτο

Η Άλμπα χωρίς άγχος άρχισε με όρεξη την αναμέτρηση, αλλά στη συνέχεια η Μακάμπι ήταν επιβλητική. Το τρίποντο ήταν το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Κάτας, με τους γηπεδούχους να διατηρούν αδιάλειπτα διαφορά ασφαλείας. Μοναδική εξαίρεση η μικρή αντεπίθεση της Άλμπα που μείωσε από το 43-23 σε 45-36, αλλά η ομάδα του λαού με τους Μπόλντγουιν, Κόλσον και το εντυπωσιακό ποσοστό του 71% στο τρίποντο (10/14), πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 58-42.

Με την σκέψη στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια και την επιστροφή στο Τελ Αβίβ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Όντετ Κάτας έκανε συνεχείς αλλαγές στην πεντάδα, εφάρμοσε άμυνα ζώνης σε κάποια σημεία του αγώνα, ξεκούρασε τον Μπράουν και προχώρησε σε διαχείριση χρόνου στην συμμετοχή όλων των παικτών του. Η έλλειψη ανταγωνιστκότητας από την Άλμπα, έδωσε την κατάλλλη ευκαιρία στον Ισραηλινό τεχνικό.

Δεκάλεπτα: 29-14, 58-42, 81-66, 102-81

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα