Νίκησε η Ρεν αποβλήθηκε ο Παπασταθόπουλος (video)

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιβόμπι να πετυχαίνει το 2ο γκολ της καριέρας του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έξι τελικές στο πρώτο εικοσάλεπτο και καλός ρυθμός για τις δύο ομάδες στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Εικόνα αναμενόμενη αν αναλογιστεί κάποιος πως ανάλογη υπήρξε και στα ματς της Ρεν με τη Μπέτις.

Οι "κανονιέρηδες" δεν συνέχισαν με τον ίδιο... ζήλο επιθετικά στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Η Ρεν
ισορρόπησε και πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, με τον Τσεχ να επεμβαίνει όποτε υπήρξε ανάγκη. Στο 41' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είδε δεύτερη φορά κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, φάση που άλλαξε τα πάντα στη συνέχεια του ματς.

Από την εκτέλεση του φάουλ η Ρεν έφτασε στην ισοφάριση με εκπληκτική εκτέλεση του Μπουριζό έξω από την περιοχή.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεν πίεσε περισσότερο έχοντας παίκτη παραπάνω στο γήπεδο και βρήκε δεύτερο γκολ με αυτογκόλ του Μονρεάλ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σαρ στο 81' σημείωσε το 3-1 δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στη Ρεν ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο Λονδίνο.

Δεύτερη νίκη της Ρεν κόντρα σε αγγλικό σύλλογο σε τρία ραντεβού και 4η ήττα της Άρσεναλ από γαλλικό σύλλογο σε 25 ευρωπαϊκά ματς.

Ρεν: Κούμπεκ, Ντα Σίλβα, Ζεφανέ, Μπενσεμπαϊνί, Μπεν Αρφά, Γκρενιέ (90+1 Ζελίν), Αντρέ, Μπουριγκό (73' Σιλικί), Ουνού, Σαρ.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μονρεάλ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι, Οζίλ (70' Ράμσεϊ), Μικιταριάν, Τσάκα, Ιβόμπι (53' Γκεντουζί), Τορέιρα, Ομπαμεγιάνγκ (79' Κολάτσινατς).
Keywords
Τυχαία Θέματα