Διπλό πρόκρισης για τη Βιγιαρεάλ

Οι ομάδες είχαν συναντηθεί και τη σεζόν 20017-1008 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, πετυχαίνοντας μια νίκη η καθεμία, αγωνιζόμενη στην έδρα της.

Δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, πρώτα με κεφαλιά του Ρακίτσκι και απάντηση με τον Μοράλες να αστοχεί για τους Ισπανούς. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε αρκετά την αντίπαλό της και στην 5η τελική προσπάθεια που έκανε στο παιχνίδι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Ιμπόρα στο 33ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα η Ζενίτ ισοφάρισε με τον ξεχασμένο
στην καρδιά της περιοχής Αζμούν.
Οι Ισπανοί βρήκαν δεύτερο γκολ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μορένο στο 64ο λεπτό. Η ισπανική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια και στην 12η τελική προσπάθεια στο ματς (4 είχαν σε εκείνο το σημείο η γηπεδούχοι) πήραν προβάδισμα με πολύ σημαντικό 2ο εκτός έδρας τέρμα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους φιλοξενούμενους που πήρα το ψυχολογικό πλεονέκτημα, και με γκολ του Μορλάνες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 1-3 στο 71ο λεπτό.
'Ηταν η 5η νίκη της Βιγιαρεάλ σε 9 παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες από τη Ρωσία και η 9η ήττα της Ζενίτ σε 21 ματς απέναντι σε συλλόγους από την Ισπανία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ζενίτ: Λούνεβ, Ιβάνοβιτς, Αζμούν (33' Ερνάνι), Ντριούσι, Κουζιάεβ, Σμολνίκοφ, Μακ (72' Σατόφ), Τζούμπα, Μπάριος, Οζντόεβ (88' Ζαμπολόντνι), Ρακίτσκι.
Βιγιαρεάλ: Φενάντεθ, Κόστα, Ρουίθ, Μορι, Γκονζάλεθ, Λιάμπριχ, Ιμπόρα, Μορλάνες (72' Κάσερες), Φορνάλς (78' Καθόρλα), Τσουκουέζε, Μορένο (85' Μπάκα).
Keywords
Τυχαία Θέματα