Αναζητούνται γκολ και νίκη

Ανέβασαν ρυθμό και ένταση σήμερα (7/3) στην προπόνηση του ΑΟΞ το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου (9/3), εντός έδρας, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πλησιάζει κι όλη η ενέργεια διοχετεύεται στην προσπάθεια της ομάδας να συγκεντρωθεί, για να φτάσει στη νίκη μετά από επτά (!) αγωνιστικές, που την αγνοεί.

Το πλέον αξιοσημείωτο σε αυτές τις επτά αγωνιστικές είναι ότι η Ξάνθη έχει πετύχει μόλις ένα γκολ,
μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες χωρίς σκορ (0-0), δύο ήττες με σκορ 0-1 και μία ισοπαλία με σκορ 1-1. Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, ότι το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο σκοράρισμα, το οποίο προσπαθούν να επιλύσουν ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στη σημερινή (7/3) προπόνηση δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό τομέα, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Ντε Λούκας, Φασίδης και Κάστρο, που ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας της Ξάνθης, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα