Νίκη ψυχολογίας για την Τότεναμ

Ύστερα από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις η Τότεναμ επέστρεψε στα τρίποντα περνώντας από το ανατολικό Σάσεξ με το 1-2 κόντρα στη Μπράιτον.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και διπλό για τα ''σπηρούνια'' που τελευταία φορά νίκησαν στο Όλντ Τράφορντ τέλη Αυγούστου.
Με Λούκας Μόουρα και Σον στα άκρα για πρώτη φορά φέτος και τον Ντέλε Άλι ανέτοιμος να μένει στον πάγκο, η ομάδα του Ποτσετίνο κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Χάρι Κέιν. Παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μάρει για χέρι που έκανε στο φάουλ του Τρίπιερ.

Καλύτερη η Τότεναμ
στο πρώτο ημίχρονο, στο 78.6% η κατοχή της μπάλας έδειξε αποφασισμένη να φύγει με το διπλό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργεντινός Έρικ Λαμέλα που πέρασε αλλαγή στο 68' και στο 76' σφράγισε τη νίκη των Λονδρέζων και σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, τέταρτη στις τελευταίες τέσσερις εμφανίσεις του.

Το μόνο που κατόρθωσε η Μπράιτον, που παραμένει με μόλις μια νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 1-2 με τον Γάλλο Νοκάρτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα