Νίκη και ... κορυφή

Ακάθεκτη συνεχίζει η Κ20 του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα το πρωί, στη Σουρωτή επιβλήθηκε 5-3 του Πανιωνίου, επιστρέφοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ηταν ένας αγώνας ... χορταστικός σε φάσεις και γκολ, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους.

Μόλις στο 2’ ο Τζοβάρας με σέντρα – σουτ άνοιξε το σκορ, με τους «κυανέρυθρους» να ισοφαρίζουν με τη συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών της αναμέτρησης. Ωστόσο, δυο λεπτά μετά ο Μιχαηλίδης με
δυνατό μακρινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο κι εδραίωσε στο 38’ ο Μπαλογιάννης με τεχνικό συρτό σουτ από τις παρυφές της περιοχής για το 3-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής από ρόλο εκτελεστή πέρασε σε αντίστοιχο δημιουργού στο 49’, βγάζοντας τη σέντρα για τον Κόζακ που με κεφαλιά έκανε το 4-1. Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι με σουτ μείωσαν σε 4-2, αλλά στο 69’ ήταν ο Μαρκόφσκι που βγήκε τετ α τετ σημειώνοντας το πέμπτο γκολ της ομάδας του. Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες έχοντας και δυο δοκάρια, όμως το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76’ με τον Πανιώνιο να μειώνει σε 5-3.

Η σύνθεση των γηπεδούχων:

Σιαμπάνης , Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (65′ Μίσκοβιτς), Χατζηστραβός (80′ Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας, Μαρκόφσφκι, Γκαργκαλατζίδης (46′ Κόζακ).
Keywords
Τυχαία Θέματα