"X"αμένος ο ΑΟΚ! (video)

Ο ΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Λαμία και έπεσε στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην πρότελευταία θέση και τους 21 βαθμούς οι γηπεδούχοι, έναν πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει ένα ματς λιγότερο,από την άλλη πλευρά οι Λαμιώτες έχουν 25 πόντους.

Τα πλάνα των δύο προπονητών...

Με σύστημα 4-2-3-1, η ομάδα του Ματζουράκη. Κάτω από τα δοκάρια ο Γιαννακόπουλος. Στην άμυνα δεξιά ο Σιόντης, αριστερά ο Λέκοβιτς και
στο κέντρο οι Αντέτζο και Γρομητσάρης. Αμυντικά χαφ οι Κρητικός -Μπαλάφας. Στον άξονα ο Ρόλε, δεξί εξτρέμ ο Παμπλίδης και αριστερό ο Επστάιν. Μοναδικός προωθημενος της αναμέτρησης ο Τουράμ.

Με σύστημα 4-4-2, η ομάδα του Τεννέ. Τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος. Στην άμυνα δεξί μπάκ ο Ασίγκμπα, αριστέρο ο Παπαργυρίου και στο κέντρο οι Κουκόλης και Αναστασιάδης. Στα χαφ δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο Τσούκαλος και στο κέντρο οι Μπουλούλης και Μπλάζιτς. Στην επίθεση το δίδυμο Πίτι και Μπούτνικ.

Δοκάρι για τον Πίτι, έμεινε το 0-0…

Η αρχή του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν αμφότερες να βρουν τα πατήματα τους, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενουμένους, όταν ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του ΑΟΚ, με τον Γιαννακόπουλο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει τη μπάλα μακριά από την εστία του.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Λαμιώτες στο 16’όταν και πάλι ο Πίτι, ήταν αυτός που απείλησε, πιάνοντας σκαστό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Φαίακες ήρθε στο 24ο λεπτό, με τον Ρόλε να εκτελεί απευθείας το φάουλ και να υποχρεώνει τον Παπαδόπουλο να πέσει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούσει δύσκολα, κρατώντας το 0-0.
Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση με αποτέλεσμα να πάνε με το ισόπαλο 0-0 στα αποδυτήρια.

Καλύτερος ο ΑΟΚ χωρίς γκολ όμως...

Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις, με αποτέλεσμα να μένει τη ισοπαλία. Έπρεπε να φτάσουμε στο 59ο λεπτό για να δούμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Επστάιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, αλλά νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο τετ - α – τετ, ενώ στη συνέχεια ο Τουράμ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά το πλάσε του κατέληξε πάνω από την εστία των Λαμιωτών.

Ο Γερμανός απείλησε εκ νέου στο 74’, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά τη σέντρα του Ζορμπά ,έπιασε το βολέ, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν στη σωστή θέση και με δυσκολία απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 85ο λεπτό οι Κερκυραίοι απείλησαν για ακόμη μία φορά ,αλλά το σουτ του Σίοντη από το ύψος του πέναλτι έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης
Γκολ: -
Κάρτες: Μπαλάφας , Κρητικός - Ασίγκμπα, Παπαδόπουλος, Μπεν Τζεμιά

ΑΟΚ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός(78' Μυτίδης), Τουράμ(83' Αρτυματάς), Παμπλίδης(28'Ζορμπάς), Σιόντης, Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου(78' Μπεν Τζεμιά), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης-Τσαμπούρης, Μπούτνικ(86'Αντρονίκ), Τσούκαλος(62' Βάντερσον), Ασίγκμπα.
Keywords
Τυχαία Θέματα