Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έχουν κάνει άθλο» (video)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη συνέντευξη τύπου του αγώνατου Πανιωνίου με την Ξάνθη και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του,τονίζοντας πως φέτος έχουν κάνει έναν άθλο. Από την άλλη πλευρά ο ΜίλανΡάσταβατς χαρακτήρισε πολύ καλό το αποτέλεσμα (0-0) στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός των «κυανέρυθρων»:

Για το παιχνίδι: "Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά απόαυτό με τον Ατρόμητο και την διακοπή, που θεωρώ ότι

τουλάχιστον στο πρώτοημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, αυτός ήτανκαι ο στόχος. Δυστυχώς στο πρώτο 25λεπτο στις ευκαιρίες που είχαμε δενκαταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά ο αντίπαλος έκλεισε τους χώρους, κάτι που ήτανλογικό. Εμείς είχαμε περιορισμένες λύσεις, ακόμα και τον Βουκελάτο που είχαμε στοπάγκο και θέλαμε να τον βάλουμε στο ημίχρονο τραυματίστηκε, του γύρισε το πόδι.Οι λύσεις μας είναι πολύ περιορισμένες. Εγω θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιάγιατί έδειξαν ότι το ήθελαν. Όλοι έχουμε κάνει έναν άθλο στην ομάδα, από τουςπροέδρους, μέχρι τους φροντιστές. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τιθα έχουμε καταφέρει".

Για την "πτώση" της ομάδας μετά τα πρώτα 25 λεπτά:"Η Ξάνθη μετά τα πρώτα 25 λεπτά έκλεισε περισσότερο τους χώρους. Όσοπερνούσε η ώρα η Ξάνθη διαχειρίστηκε το παιχνίδι, είναι μία έμπειρη ομάδα. Δενδημιούργησε καμία ευκαιρία, εμείς ότι μπορούσαμε κάναμε με τις αλλαγές και τουςσχηματισμούς μας. Ο αντίπαλος δεν ήθελε να κοιτάξει την επίθεση, μόνο τηνάμυνα, της έφτανε η ισοπαλία".

Όλα όσα είπε ο Σέρβος κόουτς των Ακριτών:

Για το παιχνίδι: "Μετά από 20 μέρες διακοπή δενπεριμένα κάτι να με εκπλήξει.Δεν ήταν καλή η έκπληξη στα πρώτα 20 λεπτά. Μετάοργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καλές επιθέσεις. Ήμαστανσυμπαγείς πίσω όμως και εκεί κάναμε καλή δουλειά. Τα τελευταία παιχνίδια μαςβάζουν μία έξτρα πίεση. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού δεν χάσαμε. Τώραείμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια".

Για τα πλάνα που είχε: "Κάποια πράγματα σχεδιάστηκανπριν το ματς, όμως μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν οι καταστάσεις. Θέλαμε να χτυπήσουμετον αντίπαλο στα αδύνατα του σημεία".

Για την ισοπαλία: "Αυτός ο βαθμός ήταν έτσι όπως τοπερίμενα. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η απόδοση του αυτό το διάστημαίσως δεν είναι τόσο καλή όσο πριν. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε αυτή την περίοδομε τον Πανιώνιο".


Keywords
Τυχαία Θέματα