Νέο υλικό από το Avengers: Endgame αποκαλύφθηκε στο CinemaCon

Προσοχή spoilers!

Το άρθρο περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες από την πλοκή του Avengers: Endgame μέσω σκηνών που έδειξε η Disney σε δημοσιογράφους. Περιέχονται spoilers!

H Disney έδειξε δύο σκηνές από το "Avengers: Endgame" κατά τη διάρκεια του CinemaCon αποκαλύπτοντας το στάτους των Infinity

Stones και μια ομαδική σκηνή με την Captain Marvel.

Από την πρώτη σκηνή έχουμε δει κομμάτια της στα trailers, αλλά σπασμένα. Το απόσπασμα ξεκινάει από τη μέση της σκηνής με την Captain Marvel να ετοιμάζεται να αφήσει τους εναπομείναντες Avengers (Cap, Banner, Natasha, Thor, Rhodey, Rocket και Nebula). Όταν την ρωτάνε που πάει, απαντάει απλά "Να σκοτώσω τον Thanos".

Οι Avengers προσπαθούν να της εξηγήσουν ότι συνήθως δουλεύουν ως ομάδα, αλλά δεν την πείθουν. Ο Rhodey, που δεν φαίνεται να τη συμπαθεί ιδιαίτερα, τη ρωτάει που βρισκόταν πιο πριν, γιατί δεν ήταν εκεί. Η Carol απαντάει ότι υπάρχουν πλανήτες εκεί έξω που δεν έχουν Avengers να τους βοηθήσουν. Η απάντηση φαίνεται να πείθει τον Cap.

Η Carol λέει ότι γνωρίζει κάποιον που ίσως ξέρει που βρίσκεται ο Thanos. Αλλά η Nebula λέει ότι ήδη γνωρίζει που είναι. Θυμάται ότι ακόμα κι όταν ο Thanos τη βασάνιζε, ήθελε να τον υπηρετήσει. Ο Thanos της εξηγούσε τα σχέδια του και πάντα έδινε την ίδια απάντηση για το που θα πάει όταν καταφέρει αυτά που θέλει - "The Garden".

Ο Rocket χρησιμοποιεί ένα ολόγραμμα όπου, πριν δύο μέρες, η ίδια καταγραφή ενέργειας που έχουν απ όταν ο Thanos χρησιμοποίησε το Infinity Gauntlet στην Γη, καταγράφηκε ξανά. Αυτό σημαίνει ότι ο Thanos χρησιμοποίησε πάλι τα πετράδια. "Ας τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να φέρουμε τους πάντες πίσω", αναφέρει η Carol.

Ο Banner αναρωτιέται αν τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά από την προηγούμενη φορά που τον αντιμετώπισαν, αλλά η Natasha λέει ότι το χρωστάνε σε αυτούς που έχασαν τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Η Captain Marvel λέει ότι η διαφορά αυτήν τη φορά είναι ότι έχουν αυτήν.

Η σκηνή τελειώνει με έναν μελαγχολικό Thor να σηκώνεται από το τραπέζι και να καλεί το Stormbreaker καθώς κοιτάει την Captain Marvel - είναι η σκηνή από το trailer, που λέει "I like this one". Μετά ο Captain America ανακοινώνει, "Let’s go get this son of a bitch".

To λογότυπο της ταινίας εμφανίζεται και τους βλέπουμε όλους στο πλοίο των Guardians στο διάστημα. Οι Black Widow, Cap, Rhodey δεν έχουν ξαναταξιδέψει στο διάστημα και ο Rocket τους παρακαλεί να μην κάνουν εμετό στο πλοίο του. Μετά κάνουν jump, κι εξαφανίζονται.

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, είπε στο νεώτερο τεύχος του Empire ότι οι πρώτες τρεις φάσεις του MCU θα ονομάζονται τώρα "The Infinity Saga". To "Avengers: Edgame" θα τελειώσει την ιστορία με τον Thanos, που ξεκίνησε σιγά-σιγά το 2008 με την πρώτη ταινία "Iron Man".

O Evans μίλησε προσφάτως για την επιλογή του ως Captain America, έναν ρόλο που αρνήθηκε δύο φορές, αλλά και πώς ένιωσε βλέποντας την πρώτη ώρα της ταινίας.

Οι προπωλήσεις για τα εισιτήρια του "Avengers: Endgame" άνοιξαν παγκοσμίως και έφεραν τα πάνω κάτω στα site των κινηματογράφων παγκοσμίως, με πολλά από αυτά να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω κίνησης (ακόμα και στην Ελλάδα). Παρόλα αυτά, τίποτε δεν εμπόδισε την ταινία από το να αποκτήσει το πρώτο της ρεκόρ.

Το "Avengers: Endgame" κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Avengers: Endgame Special Look Trailer (Υποτιτλισμένο) 12 νέες αφίσες χαρακτήρων για το Avengers: Endgame Το Avengers: Endgame διέλυσε το ρεκόρ προπωλήσεων του Star Wars: The Force Awakens

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα