Νέντβεντ: «Βήμα μπροστά στην Ευρώπη η απόκτηση Ρονάλντο»

Άλλο ένα βήμα προόδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο έκανε η Γιουβέντους με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Πάβελ Νέντβεντ.

Ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι» εν' όψει της έναρξης της νέας σεζόν μίλησε στο κανάλι του συλλόγου για τις καλοκαιρινές μεταγραφές και φυσικά τον Πορτογάλο σούπερ - σταρ.

«Με την άφιξη του Ρονάλντο η Γιουβέντους έκανε άλλο ένα βήμα μπροστά
στην Ευρώπη. Είναι εξαιρετικό το ότι μπορέσαμε να τον φέρουμε γιατί νομίζω ότι ωθεί το μέλλον μας αλλά και όλου του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Λίγοι μιλούν για τον Εμρέ Τσαν αλλά ήταν μία σημαντική μεταγραφή. Τον ήθελαν πολλές μεγάλες ομάδες αλλά καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Είναι ένας παίκτης με ουσία στο παιχνίδι του τακτικά και τεχνικά, τυπικός Γερμανός που μοιράζει πολύ καλά το παιχνίδι. Θα δείτε ότι θα γίνει πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ο Κανσέλο; Δεν έχω δει τόσους παίκτες στην Γιουβέντους με την προσωπικότητα και την τεχνική του».

Για τους στόχους της νέας σεζόν ο Τσέχος υπογράμμισε: «Δεν αλλάζουν ποτέ. Η μόνη λέξη είναι αυτή που λέει πάντα ο πρόεδρος: νίκη. Να κερδίζουμε παντού, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας και θέλουμε να το δείξουμε αρχίζοντας με το παιχνίδι με την Κιέβο».
Keywords
Τυχαία Θέματα