Ρότζερς: «Ποτέ δεν είπα ότι θα παραιτηθώ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τους παίκτες του, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Σέλτικ.

Η προετοιμασία των «Καθολικών» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Σκωτίας φέρεται να βρίσκεται σε σύγκρουση με την διοίκηση για την έλλειψη μεταγραφικής ενίσχυσης, κάτι που υπαινίχθη σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Αυτό, σε συνδυασμό
με το θέμα Μπογιατά αλλά και την πιθανή παραχώρηση του Ολιβιέ Εντσάμ στην Πόρτο (κάτι που ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ), έχουν μεγαλώσει την ένταση ανάμεσα σε διοίκηση και Ρότζερς, που όμως μιλώντας στον αγγλικό Τύπο τόνισε ότι διαβεβαίωσε τους παίκτες του ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

«Μίλησα με τους παίκτες για να τους σταθεροποιήσω λίγο. Νομίζω ότι παρ' όλο τον θόρυβο είναι σημαντικό να καταλάβουν την πραγματική ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι θα παραιτηθώ από την Σέλτικ και ποτέ δεν είπα ότι έδωσα τελεσίγραφο στην διοίκηση. Απλά είπα ότι θέλω η ομάδα να δυναμώσει. Έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την βελτίωση. Δεν υπάρχει κάποια δυσάρεστη συνέπεια, αυτή η περίοδος της σεζόν είναι πάντα δύσκολη, πρέπει να διαχειριστείς την πορεία στο πρωτάθλημα με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Ρότζερς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του Μπογιατά (τυπικά λόγω τραυματισμού, ουσιαστικά θέλει να φύγει), λέγοντας ότι η κατάσταση αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες που δίνουν το παρών στα δύσκολα.

«Σέβομαι την κατάσταση που βρίσκεται ο Μπογιατά, αλλά συμπαραστέκομαι στους συμπαίκτες του. Είναι ένα παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε τον σέντερ μπακ μας και αν είναι υγιής ελπίζαμε να είναι μαζί μας. Δεν είναι, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε τους παίκτες που ελπίζουμε ότι θα μας δώσουν την πρόκριση».
Keywords
Τυχαία Θέματα