H Λίβερπουλ ανέφερε στην αστυνομία τον Σαλάχ!

Οι «ρεντς» ενημέρωσαν τις αρχές για την ύπαρξη video που δείχνει τον Αιγύπτιο επιθετικό να οδηγεί ενώ χρησιμοποιεί το κινητό του!

Το video ελήφθη μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ και δείχνει τον Σαλάχ στο αυτοκίνητό του στην θέση του οδηγού, να είναι συγκεντρωμένος στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ γύρω από το όχημα βρίσκονται πολλοί οπαδοί που του ζητούν να κατεβάσει το παράθυρο για αυτόγραφα η φωτογραφίες.

Αρχικά ο παίκτης
είναι σταματημένος, ενώ στην συνέχεια κινείται μερικά μέτρα με το αυτοκίνητο, κοιτώντας ακόμα το κινητό του τηλέφωνο, πριν χαιρετίσει τελικά τους οπαδούς.

Το video κυκλοφόρησε ευρέως πριν «κατέβει» από λογαριασμό στο Facebook, με την Λίβερπουλ να ενημερώνει για την ύπαρξή του την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ!

«Ο σύλλογος, μετά από συζήτηση με τον παίκτη, ενημέρωσαν την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ για τα πλάνα και τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια της λήψης τους. Μιλήσαμε με τον παίκτη και θα χειριστούμε το θέμα εσωτερικά. Ο σύλλογος και ο παίκτης δεν θα προβούν σε περαιτέρω σχόλια για το θέμα», τόνισε στην Liverpool Echo εκπρόσωπος των «ρεντς», ενώ για το θέμα «τιτίβισε» και η αστυνομία!

ℹ️ We have been made aware of a video believed to show a footballer using a mobile phone whilst driving. This has been passed to the relevant department. Thanks for letting us know

Keywords
Τυχαία Θέματα