Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το Star Wars: The Rise of Skywalker

Ο Luke επιστρέφει στις νέες φωτογραφίες για το τελευταίο Επεισόδιο του Skywalker Saga.

Αρκετές νέες πληροφορίες για την πλοκή, τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες και νέες φωτογραφίες αποκαλύφθηκαν για το "Star Wars: The Rise of Skywalker" στο καθιερωμένο αφιέρωμα στις νέες ταινίες από το Vanity Fair. Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Luke, τους Knights of Ren, νέους

ηθοποιούς που συμπλήρωσαν το cast σε μια πανέμορφη φωτογράφιση από την Annie Leibovitz κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ας δούμε τι νέο αποκαλύφθηκε, μαζί με μερικές από τις φωτογραφίες:

Νέο cast

Αποκαλύφθηκε ο ρόλος της Keri Russell, που τελικά υποδύεται "την μασκοφόρο κακοποιό Zorri Bliss". Έχουμε μάλιστα την πρώτη της φωτογραφία από το Thieves Quarter, που βρίσκεται στο νέο, χιονισμένο, πλανήτη Kijimi.

O Richard E. Grant συμπληρώνει το cast ως ο Allegiant General Pryde του First Order, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει καμία συγγένεια με τον Hux, που ήθελαν αρκετές θεωρίες και φήμες. Στην πρώτη του φωτογραφία τον βλέπουμε στο πλάι του General Hux (Domhnall Gleeson) στο destroyer του Kylo Ren.

Μιας και μιλάμε για το First Order, η νέα ταινία θα αποκαλύψει περισσότερα για τη δημιουργία και την προέλευση του.

Εκτός από το droid D-O, που είδαμε στο SW Celebration ακόμα ένας νέος χαρακτήρας έρχεται στη μορφή ενός τεράστιου εξωγήινου, που θυμίζει σαλιγκάρι-μπανάνα, τον Klaud.

Kylo Ren & Rey

Στο επίκεντρο βρίσκονται πάλι οι Kylo και Rey. Έχει περάσει ένας χρόνος από το "The Last Jedi" και τα πράγματα έχουν αλλάξει και για τους δύο. Η σύνδεση μεταξύ τους "θα αποκαλυφθεί ότι είναι βαθύτερη απ' όσο είχαμε δει".

"Έχτιζε αυτήν την πιθανή-σχέση με την Rey", είπε ο Driver, "και κλείνει με αυτήν την ερώτηση στον αέρα: θα κυνηγήσει αυτή τη σχέση ή με το κλείσιμο της πόρτας, όταν φεύγει το πλοίο της, επίσης κλείνει κι αυτήν την συντροφικότητα που πιθανότατα έχτιζαν;". Οι πηγές του Vanity Fair λένε ότι αυτό που τους κάνει τόσο διαφορετικούς, είναι αυτό που τους φέρνει και πιο κοντά.

Πηγές έχουν την Rey να έχει προχωρήσει στην εκπαίδευση της σε βαθμό, που θεωρείται ολοκληρωμένη. "Ήταν ωραίο που υπήρχε αυτό το πλάνο στο teaser, γιατί είναι μια καλή αντιπροσώπευση του που βρίσκεται τώρα: σίγουρη, ήρεμη, λιγότερο φοβισμένη...είναι πάλι λίγο υπερβολικά όλα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Το νιώθει πιο σωστό - λιγότερο σαν να είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και περισσότερο σαν να υπάρχει κάποιος στόχος στο ταξίδι".

Η Rey είναι θυμωμένη με τον Kylo, όχι μόνο για τις πράξεις του αλλά για το ότι έχει πετάξει τα πάντα στην άκρη, ενώ εκείνη δεν είχε ποτέ τίποτα. "Νομίζω ότι υπάρχει ένα κομμάτι της Rey που σκέφτεται, φίλε, είχες τα πάντα. Αυτή ήταν μια βασική ερώτηση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: είχες τα πάντα και τα άφησες", σχολίασε.

Ο Driver επίσης σχολίασε πόσο δύσκολο ήταν μεγαλώνει στη σκιά των Han και Leia - η πίεση και οι προσδοκίες δεν τον άφησαν ελεύθερο να ανακαλύψει τον εαυτό του. "Πώς χτίζει φιλίες απ' αυτό; Πώς καταλαβαίνεις τη βαρύτητα αυτών; Κι αν δεν υπάρχει κάποιος δίπλα σου να σε οδηγεί, ή να σου παρουσιάζει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο...εύκολα μπορεί να πάει στραβά".

Poe & Finn

Λίγα μαθαίνουμε για τους Poe & Finn. Ο Finn είναι ενεργό μέλος της Resistance πια, σύμφωνα με τον Boyega. Ο χαρακτήρας έχει ξεκαθαρίσει πια με ποια πλευρά είναι και γιατί πολεμάει.

Όσο για τον Poe είναι ένας από τους αρχηγούς της Resistance πια. "Ενώ στις άλλες ταινίες, ο Poe είναι μοναχικός, τώρα είναι πραγματικά κομμάτι μιας ομάδας. Ταξιδεύουν και πάνε σε αποστολές και έχουν μια πιο οικεία δυναμική τώρα", δήλωσε ο Oscar Isaac.

Η κληρονομιά

Ο σκηνοθέτης, J.J.Abrams μίλησε για την κληρονομιά της ιστορίας του "Star Wars" και τα οι παλιές γενιές δένουν με τις νέες.

"Η τριλογία αφορά τη νέα γενιά, αυτήν τη νέα γενιά, που πρέπει να ανταποκριθεί στα χρωστούμενα του παρελθόντος. Είναι οι αμαρτίες του πατέρα, και είναι η σοφία και τα επιτεύγματα αυτών που κατάφεραν σπουδαία πράγματα, αλλά είναι επίσης αυτοί που διέπραξαν φρικαλεότητες, και η ιδέα ότι η ομάδα έρχεται ενάντια αυτού του ανείπωτου κακού. Είναι προετοιμασμένοι; Είναι έτοιμοι; Τι έχουν μάθει από το παρελθόν; Δεν αφορά τόσο το μεγαλείο. Δεν αφορά τόσο την επαναφορά της παλιάς εποχής. Έχει περισσότερο να κάνει με το να διατηρήσεις μια αίσθηση ελευθερίας και να μην είσαι ένας από τους καταπιεσμένους", σχολίασε.

Knights of Ren

Μπορεί να μην έχουμε πολλές πληροφορίες για τους Knights of Ren ακόμα, αλλά μια φωτογραφία από τα γυρίσματα το Τάγμα να δέχεται κατεύθυνση από τον Abrams και τον χορογράφο, Eunice Huthart.

Στο κείμενο περιγράφονται ως "οι ελίτ τρομακτικοί enforcers της σκοτεινής θέλησης του Kylo Ren". Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε τόσο καθαρά και μπορούμε να επεξεργαστούμε τη μορφή τους καλύτερα. Κρατάνε όλων των ειδών τα όπλα - τσεκούρια, σπαθιά, κτλ - και η πανοπλία τους είναι μοναδική για τον καθένα. Φαίνεται επίσης να βρίσκονται σε κάποιο είδος ερήμου, που πιθανότατα είναι ο πλανήτης, Pasaana, που βλέπουμε την Rey στην αρχή του trailer.

Το τέλος

O Abrams είπε ότι συναντήθηκε με τον Lawrence Kasdan, που βοήθησε στην συγγραφή των "The Empire Strikes Back", "Return of the Jedi" και "Solo", με τον σκηνοθέτη του "The Last Jedi", Rian Johnson, και τον George Lucas ώστε να βρει το σωστό τέλος για το saga των Skywalker.

Εξήγησε πως αναγκάστηκε να αλλάξει το σκηνοθετικό του στυλ και την ιστορία και πως το Επεισόδιο 9 είναι η ιστορία που πιστεύει αυτός ότι είναι σωστή. "Ένιωθα λιγάκι σαν λιποτάκτης, λίγο σαν να λέω, γ****ε το, θα κάνω αυτό που νιώθω σωστό επειδή έτσι είναι, όχι επειδή συνδέεται με κάτι", είπε. Πρόσθεσε πως ο Johson τον ενέπνευσε να αλλάξει την σκηνοθετική του προσέγγιση. "Έχοντας δει τι έκανε ο Rian με έκανε να το προσεγγίσω με βάση το ένστικτο μου. Έπαιρνα αποφάσεις που δεν θα είχα πάρει στο VII, μερικές για την ιστορία, αλλά περισσότερο σκηνοθετικά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ότι πρέπει να προσπαθήσω να κάνω κάτι που είναι μόνο αληθινό προς τις ιδιαιτερότητες αυτού του franchise ή της ιστορίας".

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ).

Σε σχετικά νέα με την ταινία, μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie, μια επιστροφή για την live-action σειρά αφιερωμένη στον Cassian Andor, γιατί επέστρεψε ο Palpatine, το διάλειμμα που θα υποστεί ο κινηματογραφικός κόσμος του "Star Wars", ρίξαμε μια καλύτερη ματιά στο κράνος του Kylo Ren και μάθαμε τα βιβλία και κόμικς, που θα συνοδεύσουν το φιλμ.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΒιβλία και κόμικ που θα συνοδεύσουν το "Star Wars: The Rise of Skywalker"Το teaser του Rise of Skywalker σπάει ρεκόρ του franchiseStar Wars: Η ιστορία για τους γονείς της Rey δεν έχει τελειώσει

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα