Την εμφάνισή τους έκαναν οι πρώτες φωτογραφίες του ντοκιμαντέρ "Game of Thrones: The Last Watch"

Να πώς γυρίστηκε το φινάλε της επικής σειράς.

To HBO έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ "Game of Thrones: The Last Watch".

Σε αυτές βλέπουμε τη μάχη του Winterfell, τον Night King και την ανάγνωση του σεναρίου από τους Kit Harrington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark) και Rory McCann

(The Hound).

Δείτε τις όλες παρακάτω:

Το ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια δύο ωρών και θα προβληθεί στις 26 Μαΐου, μία εβδομάδα μετά το τέλος της σειράς. Θα δούμε τα χρονικά "της πιο φιλόδοξης και περίπλοκης σεζόν", καθώς "θα βυθιστούμε στη λάσπη και το αίμα για να αποκαλύψουμε τα δάκρυα και τους θριάμβους γύρω από την πρόκληση του να ζωντανέψουμε τον φανταστικό κόσμο του Westeros στο αληθινό στούντιο, τις πεδιάδες και τα πάρκα της Βόρειας Ιρλανδίας".

Το HBO δεν θεωρεί το "The Last Watch" ως ντοκιμαντέρ, αλλά ως μια ταινία που θα αποκαλύπτει "μια αστεία και σπαρακτική ιστορία, ειπωμένη με πνεύμα και οικειότητα, για τις γλυκόπικρες απολαύσεις του να δημιουργείς έναν κόσμο και μετά να πρέπει να του πεις αντίο".

Το ντοκιμαντέρ θα εξερευνά τα "βάθη της παραγωγής" και θα φέρει πλάνα του cast και του συνεργείου καθώς αντιμετωπίζουν τον καιρό, τις προθεσμίες και τους fans. Σκηνοθέτης θα είναι η Jeanie Finlay, γνωστή στο είδος μέσα από τα "Seahorse", "Orion: The Man Who Would Be King", "Pantomime" κ.α.. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι David Benioff, D.B. Weiss και Bernadette Caulfield και παραγωγοί οι Finlay, Rachel Hooper και Martin Mahon.

Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones" είπαν το δικό τους 'αντίο', ο καθένας ξεχωριστά και με μοναδικό τρόπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το φινάλε του "Game of Thrones", "The Iron Throne", χτύπησε νέο ρεκόρ θεατών στο HBO με 19,3 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες του (live, HBO GO, HBO NOW), καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του για το 5ο επεισόδιο "The Bells" με 18,4 εκατομμύρια θεατές.

Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο επεισόδιο; Πείτε μας στα σχόλια. Όπως και να'χει, το "Game of Thrones" μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις, και τώρα που έφτασε στο τέλος του, θα μας λείψει.


IGN GreeceGame of Thrones: 'Όχι' σε περισσότερη Arya Stark λέει ο Πρόεδρος του HBOΤο ύστατο αντίο στο "Game of Thrones" είπαν οι πρωταγωνιστές της σειράςΤο τελευταίο του ρεκόρ κατέρριψε το Game of Thrones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα