Υπό το φως τον πυροτεχνημάτων βλέπουμε τους χαρακτήρες του "Stranger Things" στις νέες τους αφίσες

Η 4η Ιουλίου πλησιάζει.

Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από την 2η σεζόν "Stranger Things".

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix, "Stranger Things" πλησιάζει. Η πρεμιέρα του κύκλου θα γίνει στις 4 Ιουλίου και οι περιπέτειες των Mike, Eleven, Dustin, Lucas και των υπολοίπων θα συνεχιστούν με την εμφάνιση ενός νέου τέρατος και

ενός νέου εμπορικού κέντρου.

Το Netflix δημοσίευσε 14 νέες αφίσες από την επερχόμενη σεζόν, οι οποίες φέρουν τους χαρακτήρες μας υπό το φως των πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου.

Δείτε τις όλες παρακάτω:

Η 3η σεζόν "Stranger Things", θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, λιγότερα από αυτά της 2ης. Θα λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και θα φέρει νέες τοποθεσίες, όπως το εμπορικό κέντρο Starcourt και νέα πρόσωπα, όπως η Maya Hawke, η οποία θα υποδύεται ένα μυστηριώδες "εναλλακτικό κορίτσι", η Francesca Reale που θα παίξει μια ναυαγοσώστρια, ο Jake Busey ως Bruce, ένας δημοσιογράφος με αμφισβητήσιμη ηθική, ο Cary Elwes ως Mayor Kline και η Priah Ferguson ως η μικρή αδερφή του Lucas Sinclair, η Erica.

Το κύριο cast της σειράς θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max). Αλλά δεν είναι όλες οι επιστροφές ανθρώπινες.

Οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σεζόν θα μας φέρουν αναμνήσεις και θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους κύκλους. Η σειρά συνεργάστηκε με την εταιρεία Coke για την προώθηση της "New Coke" και το πρόσφατο trailer μας αποκάλυψε ένα τέρας συνδεδεμένο με το "Dungeons and Dragons". Η σειρά κατέκτησε τις προτιμήσεις των τηλεθεατών για το έτος 2018.

Ανυπομονείτε για την 3η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceUnboxing: Stranger Things Dungeons & Dragons Starter SetΣτιγμιότυπα από το νέο trailer του "Stranger Things"Stranger Things: Σεζόν 3 | Επίσημο τρέιλερ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα