Σοβαροί είναι οι χαρακτήρες του "Spider-Man: Far From Home" στις νέες τους αφίσες

Τι έγινε ρε παιδιά;

Η Sony έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες αφίσες με τους χαρακτήρες του "Spider-Man: Far From Home".

Σε αυτές βλέπουμε τους Tom Holland ως Peter Parker/Spider-Man, Jake Gyllenhaal ως Quentin Beck/Mysterio, Samuel L. Jackson ως Nick

Fury και Zendaya ως Michelle Jones.

Δείτε τις όλες παρακάτω:

Σε συνέντευξη του κατά τη διάρκεια μια επίσκεψης του IGN στο πλατό της ταινίας, ο Tom Holland είχε εξηγήσει, "Στην ταινία προσπαθεί να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά η ευθύνη του να είσαι Spider-Man τον καταβάλλει, κάτι αστείο, γιατί στην πρώτη ταινία, βλέπαμε τον Peter Parker να απολαμβάνει τις δυνάμεις του και να θέλει να είναι ο Spider-Man. Τώρα βλέπουμε τον Peter Parker να συνεχίζει να αγαπά να είναι ο Spider-Man, αλλά να θέλει ένα διάλειμμα, διακοπές, όπως όλοι. Και αυτό δεν είναι δυνατό όταν είσαι υπερήρωας και ευθύνη σου είναι να σώζεις ζωές".

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την ταινία να είναι η εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. Ωστόσο οι πιο πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του στούντιο, Kevin Feige, μας αποκάλυψαν ότι θα είναι "το τέλος της 3ης Φάσης". Έτσι, μάλλον θα δούμε 'το μάζεμα των σπασμένων κομματιών' από τα αποτελέσματα του "Avengers: Endgame", παρά την εισαγωγή νέων ιστοριών. Στην ταινία θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμου που έχει αλλάξει για πάντα.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers και το έντυσε μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας και διαβάστε για την πιθανότητα αναφοράς του Θείου Ben. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του "Avengers: Endgame". Αναμένουμε τον επίλογο του "The Infinity Saga" με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" στις 4 Ιουλίου 2019.

IGN GreeceΟι σεναριογράφοι του Avengers: Endgame δεν γνώριζαν για τα σχέδια περί multiverseΝέο απόσπασμα του Spider-Man: Far From Home αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για το MultiverseΚαρέ - καρέ το νέο trailer του "Spider-Man: Far From Home"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα