Νεαρός συνελήφθη έχοντας "Superbad" ταυτότητα, ο Seth Rogen απαντά

Με το όνομα McLovin, φυσικά.

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη πριν λίγες μέρες έχοντας στην κατοχή του μια ψεύτικη ταυτότητα εμπνευσμένη από την ταινία "Superbad" και ο Seth Rogen σχολίασε τα νέα με τον δικό του τρόπου.

Την περασμένη Παρασκευή, ο 20χρονος Daniel Alfredo Burleson βρέθηκε σε ένα μπαρ στην Άιοβα, όπου η ηλικία για την νόμιμη κατανάλωση αλκόολ είναι τα 21 έτη, έχοντας στην κατοχή του

μια ψεύτικη ταυτότητα από την πολιτεία της Χαβάη, με το όνομα "McLovin" και ημερομηνία γέννησης την 3 Ιουνίου 1981. Σύμφωνα με το Iowa City Press-Citizen, ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή αλκοόλ όντας κάτω του επιτρεπόμενου ορίου, παραμονή σε μπαρ όντας κάτω του επιτρεπόμενου ορίου, μέθης και, φυσικά, κατοχής ψεύτικης ταυτότητας.

Η ταυτότητα, την οποία ο Burleson υποστηρίζει ότι αγόρασε από το Amazon, κάνει αναφορά στην ταινία "Superbad", όπου ο Rogen πρωταγωνίστησε, συνέγραψε και ήταν παραγωγός. Η απάντησή του φέρει τον ίδιο να κοιτά το άρθρο με την είδηση και να γράφει, "Η δουλειά μου εδώ τελείωσε". Δείτε την παρακάτω:

My work here is done. https://t.co/OxlR08Re8u

Seth Rogen (@Sethrogen) October 16, 2019

Το "Superbad" κυκλοφόρησε το 2007 και έφερε τον Christopher Mintz-Plasse, ο οποίος καυχιόταν στους φίλους του, που ενσάρκωναν οι Jonah Hill και Michael Cera, ότι απέκτησε ψεύτικη ταυτότητα για να μπορεί να αγοράσει αλκοόλ. Οι φίλοι του βλέπουν την ταυτότητα και παρατηρούν ότι η ημερομηνία γέννησης ήταν το έτος 1981 και ότι το όνομα που έγραφε ήταν το McLovin. Όλοι πίστευαν ότι η ταυτότητα δεν θα κοροϊδέψει κανέναν, αλλά κάτι τέτοιο αποδεικνύεται λάθος καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας. Στην ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το "Knocked Up", όπου πρωταγωνιστούσε ο Rogen, κάτι που έκανε τον ίδιο και τον συνεργάτη του, Evan Goldberg, αρκετά γνωστούς.

Δείτε το trailer του"Good Boys", της πρόσφατης ταινίας παραγωγής του Rogen, παρακάτω:

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Με μάγισσες θα τα βάλει ο David Duchovny στο reboot του "The Craft" Φανταστικοί φίλοι θα γίνουν οι John Krasinski και Ryan Reynolds στη νέα τους ταινία Το πρώτο virtual reality "Illucity" στην Ελλάδα είναι γεγονός

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα