Πάντερ: "Στο παρκέ και όχι στα χαρτιά..." (vid)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο το βράδυ (21.30 NS1HD) στο ΣΕΦ τη Ζενίτ και θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Ρώσους. Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε αποκλειστικά στους Δημήτρη Καρύδα και Νικήτα Αυγουλή, εξηγώντας γιατί μόνο στο παρκέ αποδεικνύεται αν ένα ματς είναι εύκολο ή δύσκολο!

Σχετικά με το αν το αυριανό ματς θα είναι ένα από τα ευκολότερα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού
στη Euroleague...

"Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αυτό μπορεί να φανεί μόνο στο παρκέ. Ένα ματς γίνεται εύκολο αν παίξεις σωστά και συγκεντρωμένα."

Ο Ολυμπιακός έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα πρώτα ματς της Euroleague. Το δεύτερο, στο οποίο βασίστηκε πολύ στο πικ εν ρολ, φαίνεται να είναι το πιο ταιριαστό στους ερυθρόλευκους...

"Ισχύει, θα έχουμε πολύ πικ εν ρολ. Είμαστε μια ομάδα, που μας ταιριάζει ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από την άμυνα. Δείχνουμε όμως να κατασταλάζουμε εκεί."

Ο Πάντερ, υπήρξε εξαιρετικός στο FIBA Champions League, και ίσως η μετάβαση στη Euroleague να ήταν δύσκολη για εκείνον αν δεν δούλευε πολύ και έξω από το γήπεδο...

"Η μετάβασή μου από το FIBA Champions League στη Euroleague ήταν εύκολη γιατί είμαι επαγγελματίας και φροντίζω να δουλεύω πολύ και έξω από το γήπεδο. Αυτό με διευκόλυνε να προσαρμοστώ γρήγορα στις διαφορετικές απαιτήσεις της Euroleague."

Και στο βασικό ερώτημα, που συνηθίζεται να γίνεται σε έναν σουτέρ, δηλαδή να εκτελεί μετά από ντρίπλα ή να παίρνει την μπάλα και να εκτελεί, ο Πάντερ απάντησε...

"Σίγουρα θέλω να δημιουργώ. Δεν έχει όμως τόσο σημασία τελικά, το σημαντικό είναι όταν μου έρχεται η μπάλα να βάζω το καλάθι!"
Keywords
Τυχαία Θέματα