Νέα eSports σειρά από τον Johnny Galecki στο NBC

Ακόμα μια σειρά με θεματολογία eSports στα σκαριά.

Ο πρωταγωνιστής του "The Big Bang Theory", Johnny Galecki, σε συνεργασία με ένας από τους σεναριογράφους του show, Anthony Del Broccolo, δημιουργούν μια νέα σειρά για το NBC, που σχετίζεται με τα eSports (μέσω The Wrap).

Το "The Squad" θα είναι μια κωμωδία, που ακολουθεί μια νέα

ομάδα φίλων, που τα βρίσκουν μεταξύ τους μέσω της αγάπης τους για τα ανταγωνιστικά eSports. Η σειρά δεν έχει ακόμα πρωταγωνιστές, δεν έχει πάρει το πράσινο φως πέρα της συγγραφής σεναρίου, ούτε έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Galecki θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Holly Brown της Alcide Bava Productions. Ο Del Broccolo, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος του project.

Τον Galecki είδαμε τελευταία φορά στο "The Conners" του ABC, ενώ πριν μερικούς μήνες ολοκλήρωσε τον ρόλο του ως Leonard Hofstadter στο "The Big Bang Theory" μετά από 10 χρόνια.

Τα eSports έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, καθώς ανακοινώθηκε επίσης μια ανάλογη σειρά από το CBS, ενώ το δημοφιλές παιχνίδι "League of Legends", που γιορτάζει τα 10 χρόνια του, ανακοίνωσε μια animation σειρά βασισμένη στους ήρωες του και κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία του στο Netflix.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Νέα κωμική σειρά βασισμένη στα eSports είναι στα σκαριά από το CBS Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 O Brendan Gleeson θα γίνει ο Donald Trump σε νέα σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα