Με τον Hugh Jackman θα τα βάλει ο Daniel Wu στην νέα τους ταινία

Με φόντο το μελλοντικό Μαϊάμι.

Αντιμέτωποι θα έρθουν οι Daniel Wu (Into the Badlands) και Hugh Jackman (Logan) στην νέα τους ταινία.

Σύμφωνα με το Collider, η ταινία θα σκηνοθετηθεί και θα γραφτεί από την Lisa Joy, εκτελεστική παραγωγό και συν-δημιουργό της σειράς του ΗΒΟ, "Westworld" και θα λέγεται "Reminiscence".

Σε αυτή θα δούμε τους πρωταγωνιστές μας στο Μαϊάμι του μέλλοντος, το οποίο λόγω της κλιματικής αλλαγής έχει πλημμυρίσει, είναι πάντα ζεστό και έχει πάντα νύχτα. Ο Jackman θα ενσαρκώνει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που μπορεί να μπαίνει στις μνήμες των πελατών του για να βρίσκει λύσεις στις υποθέσεις τους, και ο Wu τον κύριο ανταγωνιστή του. Οι δυο τους θα έρθουν αντιμέτωποι για τα μάτια μιας πελάτισσας, την οποία θα ενσαρκώσει η Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Rogue Nation).

Σε δήλωσή της για την επερχόμενη ταινία η Joy είπε, "Ξέρω τι θέλω να κάνω, μεταξύ άλλων μια ταινία με κομμάτια περιπέτειας που θα μετατρέψει το Μαϊάμι σε έναν βυθισμένο κόσμο. Η δουλειά μου στο 'Westworld' ήταν μια καταπληκτική εμπειρία που μου έχει μάθει πώς να δημιουργώ κάτι στην τηλεόραση με προϋπολογισμό μηδαμινό σε σχέση με αυτόν που έχεις σε μια ταινία".

Ο Wu έχει πρωταγωνιστήσει πρόσφατα στα "Warcraft" (2016), "Geostorm" (2017) και "Tomb Raider" (2018). H Ferguson έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα για την σειρά "The White Queen", ενώ την έχουμε δει και στα "Men in Black: International" (2019) και "The Kid who Would be King" (2019). Έχει παίξει στο "The Greatest Showman" (2017) πλάι στον Jackman, τον οποίο γνωρίσαμε ως Wolverine στις ταινίες X-Men. Επίσης, έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα για την ταινία "Les Miserables".

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceThe Grudge Trailer and First Footage Promise Awesome R-Rated Horror - NYCC 2019Με μάγισσες θα τα βάλει ο David Duchovny στο reboot του "The Craft"Φανταστικοί φίλοι θα γίνουν οι John Krasinski και Ryan Reynolds στη νέα τους ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα