Έρχονται αλλαγές για το Xbox Game Bar

Ρίξτε μία ματιά και εσείς.

Το Xbox Game Bar για το PC μόλις έλαβε ένα ολοκαίνουργιο update το οποίο μας φέρνει, μεταξύ άλλων, έναν (FPS) Counter και ένα βελτιωμένο Xbox Achievement Tracking.

Το update, όπως αναφέρει και το Xbox

Wire, κάνει το Xbox Game Bar customizable ενώ σας δίνει πρόσβαση σε πολλά νέα widget τα οποία αφορούν από screen capture και sharing μέχρι και συνομιλία με τους φίλους σας που διαθέτουν Xbox μέσω κινητού, PC ή κονσόλας.

Ο FPS Counter έρχεται να προστεθεί στο μενού που σας έδειχνε τη συνολική χρήση CPU, GPU και RAM ενώ πλέον μπορείτε να αλλάξετε και το display των παραπάνω χαρακτηριστικών προσαρμόζοντας το στα γούστα σας.

Το Xbox Game Bar έχει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Achievement overlay το οποίο θα εμφανίζει όλα τα achievements σας. Μπορείτε φυσικά να pin-άρετε κάποιο από αυτά ή να πατήσετε Win+G για να δείτε την πλήρη λίστα των achievements ενός παιχνιδιού.

Οι ειδοποιήσεις για τα διάφορα ξεκλείδωτα achievements θα έρχονται κατευθείαν στο Game Bar και όχι στο Companion app του Xbox. Το update είναι ήδη διαθέσιμο αλλά σε περίπτωση που θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλα τα χαρακτηριστικά του θα πρέπει να επισκεφτείτε το Microsoft Store.

Οι αλλαγές αυτές έρχονται λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του Outer Worlds της Obsidian και του Call of Duty: Modern Warfare. Τα δύο παιχνίδια έρχονται αυτή την Παρασκευή.

IGN GreeceΈρχεται το Fight or Fright Halloween Event στο Apex Legends με νέο Zombie ModeVampire The Masquerade Bloodlines 2 Gamescom 2019 DemoΑνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PlayStation Plus του Αυγούστου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα