Τη θέση του Ben Affleck ίσως πάρει ο Adam Driver στην ταινία "The Last Duel"

Γιατί ο Affleck παρέδωσε τον ρόλο;

O γνωστός μέσα από το "Star Wars" ηθοποιός Adam Driver ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Ben Affleck στην επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, "The Last Duel".

Σύμφωνα με το Variety, ο Affleck αποχώρησε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με την ταινία "Deep Water". Δεν θα αποχωρήσει από την ταινία τελείως, απλά θα κατέχει έναν μικρότερο ρόλο. Ο Driver θα πρωταγωνιστήσει

πλάι στους Matt Damon και Jodie Comer (Killing Eve).

Οι Affleck και Damon θα είναι και σεναριογράφοι με τον Nicole Holofcener (Can You Ever Forgive Me?), ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ridley Scott (Alien: Covenant, All the Money in the World).

To 'The Last Duel' λαμβάνει χώρα στην Γαλλία του 14ου αιώνα και ακολουθεί έναν ιππότη, ο οποίος γυρίζει μετά τον πόλεμο για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του (Comer) έπεσε θύμα βιασμού από τον καλύτερό του φίλο, επίσης ιππότη. Κανείς δεν πιστεύει τη γυναίκα και ο άνδρας παρουσιάζεται μπροστά στον Βασιλιά της Γαλλίας ζητώντας να πολεμήσει μέχρι θανάτου για να αποφασιστεί η μοίρα του ενόχου. Αν χάσει, τότε η γυναίκα θα πρέπει να καεί στην πυρά ως τιμωρία για την κατηγορία της.

Αυτή η ταινία θα σηματοδοτήσει τη πρώτη συνεργασία των Damon και Affleck μετά το "Good Will Hunting" πριν από μια δεκαετία. Επίσης, θα δώσει την ευκαιρία στον Damon να ξανασυνεργαστεί με τον Scott μετά το "The Martian" (2015).

Το "The Last Duel" δεν έχει πάρει το πράσινο φως από τις Disney και Fox ακόμα, και αν πάρουν την έγκριση, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

Δείτε παρακάτω το τελικό trailer της επερχόμενης ταινίας του Driver, "Star Wars: The Rise of the Skywalker". Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceThe Grudge Trailer and First Footage Promise Awesome R-Rated Horror - NYCC 2019Με τον Hugh Jackman θα τα βάλει ο Daniel Wu στην νέα τους ταινίαΜε μάγισσες θα τα βάλει ο David Duchovny στο reboot του "The Craft"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα