Ναβάρο: «Ήθελα να παίξω άλλο ένα χρόνο...»

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και παρουσία φίλων και πρώην συμπαικτών, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποχαιρέτησε (ως παίκτης) της Μπαρτσελόνα και εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο.

Ο «θρύλος» των «μπλαουγκράνα» υποστήριξε πως ήθελε να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο, όμως αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα τον «ανάγκασε» να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Παράλληλα, αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο, που ήταν να αγωνιστεί ξανά με τον Πάου Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα (είχαν συνυπάρξει στο ξεκίνημα της καριέρας τους).

Αναλυτικά
όσα δήλωσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του:

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε σήμερα εδώ. Έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό μου για τη Μπαρτσελόνα και την Εθνική ομάδα, έζησα υπέροχες στιγμές, αλλά όχι τόσο καλές την τελευταία χρονιά.

Ήθελα να παίξω ακόμη έναν χρόνο, αλλά στη Μπαρτσελόνα μου είπαν ότι δεν ήθελαν να συνεχίσω ως μπασκετμπολίστας και μετά από συνομιλίες με τον πρόεδρο αποφασίσαμε ότι είχε φτάσει η στιγμή να γυρίσω σελίδα. Η ουσία είναι ότι στη Μπαρτσελόνα ήρθελαν να κάνω το επόμενο βήμα. Στην αρχή ήταν λίγο ενοχλητικό, διότι ήταν ξαφνικό, αλλά έχει φτάσει η ώρα να το κάνω.

Ήταν ένα περίπλοκο καλοκαίρι και θα ήθελα να πω αντίο με διαφορετικό τρόπο, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Ήταν ενοχλητικό γιατί με προσκάλεσαν να σταματήσω αυτό που έκαναν επί 20 χρόνια. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω βίντεο από τις προπονήσεις της ομάδας, γιατί ήταν μια ρουτίνα 30 ετών και όπως είναι λογικό μου έχει κοστίσει».

Παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους του, Μαρκ και Πάου Γκασόλ, ενώ αποκάλυψε και το όνειρο του: «Σας ευχαριστώ πολύ Πάουλ και Μαρκ για την παρουσία σας εδώ. Πάου, σε περίμενα, αλλά δεν μπορούσα περισσότερο. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω έναν τελευταίο χρόνο εδώ μαζί σου!».
Keywords
Τυχαία Θέματα