Έντονη εσωτερική σύγκρουση θα διακατέχει την Captain Marvel

Θα κατορθώσει η ανθρωπιά της να κάνει τη διαφορά;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δυναμική είσοδο της "Captain Marvel" στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει ξεκινήσει με την 8η Mαρτίου 2019 να φαίνεται απελπιστικά μακριά.

Oι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκουν τον δρόμο τους προς τη δημοσιότητα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του ανυπόμονου κοινού. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την πρώτη εικόνα της Brie Larson ως Captain Marvel, ενώ λίγο καιρό πριν ο Lee Pace μας προετοίμαζε για την επιστροφή

του ως Ronan The Accuser για τις ανάγκες της ταινίας.

Χάρη στα CBR και EW αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την εσωτερική διαμάχη της Carol Danvers ανάμεσα στην ανθρώπινη και την Kree πλευρά της.

Σύμφωνα με την Brie Larson: "Από την μια έχουμε την Kree πλευρά της που είναι ψυχρή, καταπληκτική στη μάχη και ανταγωνιστική. Από την άλλη είναι η ανθρώπινη πλευρά της που δεν είναι τέλεια αλλά είναι επίσης και η πυξίδα με βάση την οποία κινείται. Είναι αυτό που της προκαλεί μπελάδες αλλά και ο παράγοντας που την κάνει ξεχωριστή. Και αυτές οι δυο πλευρές βρίσκονται σε αντιπαράθεση και αυτό είναι που την καθορίζει".

Στα κόμικς η Carol ήταν ένας κανονικός άνθρωπος μέχρι που συνάντησε έναν πολεμιστή Kree ονόματι Mar-Vell. Η φιλία τους ήταν ο παράγοντας που την έφερε στο ενδιάμεσο της διαμάχης ανάμεσα στον Mar-Vell και των συμπατριωτών του όπως οι Yon-Rogg και Ronan the Accuser. Σε κάποιο σημείο ο Yon-Rogg προκαλεί την καταστροφή μιας συσκευής που ονομάζεται Psyche-Magnetron. Στην έκρηξη που ακολουθεί η γενετική δομή του Mar-Vell εντυπώνεται σε αυτήν της Carol κάτι που την οδηγεί στο να γίνει εν μέρει Kree. O συνδυασμός ανθρώπινου και Kree DNA της δίνει δυνάμεις που κυμαίνονται από την απορρόφηση δύναμης μέχρι την πτήση. Και είναι αυτές οι δυνάμεις που την μεταμορφώνουν σε Ms. Marvel και αργότερα Captain Marvel.

Είναι άγνωστο αν η κινηματογραφική μεταφορά θα ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι και θα ενσωματώσει αυτούσια την προέλευση του χαρακτήρα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα δούμε την ηρωίδα στη γη με ερωτήσεις για το παρελθόν της.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet.To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law. Πέρα από την δική της ταινία αναμένεται να δούμε την Captain Μarvel και στο "Avengers 4".

Η ταινία θα αποτελέσει την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. Η πλοκή της θα εξελιχθεί τη δεκαετία του '90.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις τελευταίες εξελίξεις.

IGN Greece[Updated] Η Brie Larson στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της Captain MarvelΔύο σημειωματάρια αποκάλυψαν το επίσημο logo της "Captain Marvel"O Ronan The Accuser μας προετοιμάζει για την επιστροφή του στο Captain Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα