Το "The Inner Friend" είναι τώρα διαθέσιμο

Το adventure Horror Game βρίσκεται στο Steam.

Το Halloween έρχεται νωρίς φέτος, και η PLAYMIND έχει το τέλειο παιχνίδι για να σας κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα. Αντιμετωπίστε τους εφιάλτες της παιδικής σας ηλικίας στο παιχνίδι τρόμου και περιπέτειας The Inner Friend, το οποίο κυκλοφόρησε χθες σε PC μέσω Steam

για $14.99. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού, υπάρχει έκπτωση 10% για την πρώτη εβδομάδα.

Το The Inner Friend, σας ταξιδεύει μέσα από έναν τρομακτικό κόσμο βασισμένο σε εφιάλτες παιδικής ηλικίας, όπου πρέπει να αποφεύγετε φρικιαστικά όντα παίζοντας παιχνίδια όπως tο Marco Polo, Floor is Lava και ούτω καθεξής.

Το σενάριο είναι απλό. Σκοτεινά δωμάτια παλαιού κουρείου με ένα λυσσασμένο τερατόμορφο πλάσμα να σε κυνηγά γύρω γύρω για να σε ψαλιδίσει, ώσπου να καταφέρεις να βρεις την κατάλληλη έξοδο ή να σε πιάσει και να σε κάνει κομμάτια.

Αν θέλετε λίγο ακόμα για να πειστείτε, τότε διαβάστε και το Preview μας από το Gamescom 2018.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα