Νάπολι-Κρεμονέζε 3-0: Ακάθεκτη προς τον τίτλο

H εκπληκτική Νάπολι οδεύει σαν τρένο προς τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς πανηγύρισε το 19ο τρίποντό της για φέτος, επικρατώντας άνετα της Κρεμονέζε με 3-0. Σκόρερ του αγώνα της 22ης στροφής ήταν οι Κβαρατσκέλια (22′), Όσιμχεν (65′) και Έλμας (79′).

Άνοιξε το σκορ με τον εορτάζοντα

Η Νάπολι χρειάστηκε μόλις 21 λεπτά για να ανοίξει το σκορ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια να γιορτάζει τα 22α γενέθλιά του, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με πλασέ από πλάγια θέση ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.

Η

γηπεδούχος ομάδα είχε την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις υπόλοιπες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

«Καθάρισε» με άλλα δύο γκολ

Στο δεύτερο μέρος οι Παρτενοπέι «καθάρισαν» το ματς από το 65ο λεπτό, όταν ο πρώτος σκόρερ της Serie A, Βίκτορ Όσιμχεν, σκόραρε το 17ο τέρμα του! Το… κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο 79ο λεπτό από τον Ελίφ Έλμας που με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Νάπολι (Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι (70′ Ολιβέρα), Ανγκισά, Λομπότκα (86′ Ντεμ), Ζιελίνσκι (70′ Έλμας), Λοσάνο (83′ Ντομπελέ), Κβαρατσκέλια (83′ Ρασπαντόρι), Όσιμεν.

Κρεμονέζε (Μπελαρντίνι): Καρνεσέκι, Φεράρι (46′ Βαλέρι), Κίρικες, Βάσκες (68′ Γκιλιόνε), Σερνίκολα, Πίκελ (60′ Καστανιέτι), Μέιτε (76′ Ατσέλα), Μπενάσι, Αΐου , Αφένα-Γκίαν, Τσαντζού (60′ Τσιοφάνι)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νάπολι-Κρεμονέζε 3-0, Ακάθεκτη,napoli-kremoneze 3-0, akathekti