Ναμπί: Επέμβαση στο γόνατο, σε επτά μήνες η επάνοδος

Ναμπί: Επέμβαση στο γόνατο, σε επτά μήνες η επάνοδοςnpiliosΠέμ, 11/05/2020 - 17:50

Το ιατρικό τιμ των Κρητικών υπέβαλε σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο τον Ναμπί το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11), καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις.

Ο Ναμπί παρουσίασε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν την κνήμη δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα.

Για

τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού, η οποία, όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, ήταν απόλυτα επιτυχημένη, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε επτά μήνες.

Η ενημέρωση:

«Σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο γόνατο του αριστερού ποδιού υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής, Αντίλ Ναμπί.

Ο αθλητής παρουσίασε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Αντίλ Ναμπί αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ως το τέλος της εβδομάδας και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης».
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Πλήγμα για τον ΟΦΗ, καθώς σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε ο Αντίλ Ναμπί. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 17:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα