Ολυμπιακός: Μέσα Μπουχαλάκης και Φορτούνης

Ολυμπιακός: Μέσα Μπουχαλάκης και Φορτούνης vkonstanΠέμ, 11/05/2020 - 17:14

Το παιχνίδι με τη Μάντεστερ Σίτι έχει μείνει πίσω από πλευράς Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του στην ελληνική πραγματικότητα και στο ματς της Κυριακής (8/11, 15.00, Novasports1 HD) απέναντι στον ΟΦΗ.

Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη εκτός έδρας αποστολή και ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια στα Γιάννινα δεν επιθυμεί και άλλο στραβοπάτημα. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Κώστα Φορτούνη να προπονούνται κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις. Ο Μπουχαλάκης αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα με έναν μυϊκό ερεθισμό στη μέση και συμμετείχε για 45 λεπτά στο παιχνίδι με τη Σίτι. Ο Φορτούνης ταλαιπωρήθηκε από ένα χτύπημα από το ματς με τον Απόλλωνα και έχασε το ταξίδι στο Μάντσεστερ, αφού δεν κατάφερε να προπονηθεί στην κρίσιμη προπόνηση της Κυριακής. 

Την ίδια ώρα ο Ουσεϊνού Μπα παραμένει εκτός των ομαδικών προπονήσεων, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο, παραμένοντας θετικός στον Covid-19. Έτσι το κέντρο της άμυνας θα καλύψουν Σεμέδο και Σισέ. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής μετά το απαιτητικό παιχνίδι με τη Σίτι, θα πάρουν στο Ηράκλειο οι Μπρούμα και Πέπε, οι οποίοι έδειξαν καλό πρόσωπο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανδρέας Μπουχαλάκης Κώστας Φορτούνης Πέπε Μπρούμα Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός ΟΦΗ Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ευχάριστα νέα από τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 17:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα