Μίλαν-Ρόμα 3-3, πρώτη απώλεια για τους ροσονέρι (vid)

Μίλαν-Ρόμα 3-3, πρώτη απώλεια για τους ροσονέρι (vid)astiliadΔευ, 10/26/2020 - 23:52

Η Μίλαν προηγήθηκε τρεις φορές στο Σαν Σίρο, αλλά η Ρόμα είχε ισάριθμες απαντήσεις, υποχρεώνοντας την ομάδα του Πιόλι στην πρώτη της απώλεια βαθμών.

Οι ομάδες μπήκαν με φούρια στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' η Μίλαν άνοιξε το σκορ με καταπληκτική πάσα του Λεάο και "τσίμπημα" του Ιμπραχίμοβιτς. Η απάντηση ήρθε 12 λεπτά αργότερα όταν ο Τζέκο εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ταταρουσάνου και έκανε το 1-1.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με

την κεφαλιά του Κίαρ.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε η Μίλαν και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λεάο να φτιάχνει το 2-1 και τον Σαλεμάκερς να σκοράρει. Νέα απάντηση της Ρόμα με το αυστηρό πέαλτι που έδωσε ο ρέφερι Τζιακομέλι, να μετατρέπει σε γκολ ο Βερτού στο 71'.

Επίσης αυστηρό πέναλτι υπέρ της Μίλαν στο 79' και 3-2 με τον Ιμπραχίμοβιτς να φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και να οδηγεί την κούρσα.

Ένα λάθος του Σουηδού όμως έφερε το τελικό 3-3 με τον Κουμπούλα στο δεύτερο δοκάρι να εκμεταλλεύεται την άστοχία του Ίμπρα μετά από κόρνερ, για να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ρόμα.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Κίαρ, Ερνάντες, Μπενασέρ, Κεσιέ, Σαλεμάκερς(72' Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Λεάο(72' Καστιγέχο), Ιμπραχίμοβιτς

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Μαντσίνι, Ιμπάμιες, Κουμπούλα, Κάρσντορπ(66' Πέρες), Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι(76' Κριστάντε), Βερτού(86' Βιγιάρ), Πέδρο, Μχιταριάν, Τζέκο

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Roma - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Μίλαν-Ρόμα: 3-3 (HL) Submitted by npilios on Τρί, 10/27/2020 - 00:15 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_MILAN_ROMA_261020.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Μίλαν-Ρόμα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan Milan- Ποδόσφαιρο Roma - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Μίλαν προηγήθηκε τρεις φορές στο Σαν Σίρο, αλλά η Ρόμα είχε ισάριθμες απαντήσεις, υποχρεώνοντας την ομάδα του Πιόλι στην πρώτη της απώλεια βαθμών. Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 23:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα