Ήττα-σοκ για Σαποβάλοφ στην Βιέννη! – VIDEO

Ο Ντένις Σαποβάλοφ είναι η πρώτη μεγάλη έκπληξη του πολύ δυνατού 500ριου τουρνουά της Βιέννης μιας και αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του από τον Αυστριακό Γιούρι Ροντιόνοφ!

Έπεσε η πρώτη “βόμβα” στο 500ρι τουρνουά της Βιέννης!

Ο Νο8 seeded και υποψήφιος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, Ντένις Σαποβάλοφ, αποκλείστηκε από τον wild card Αυστριακό Γιούρι Ροντιόνοφ (Νο153) με 6-4, 7-5 και αποχαιρέτησε πολύ πρόωρα τη διοργάνωση!

Παράλληλα, οι ελπίδες του για πρόκριση

στο ATP Finals του Λονδίνου δέχτηκαν καίριο πλήγμα μιας και, ευρισκόμενος στο Νο11 της Race για το Λονδίνο, έχει πια μικρές ελπίδες πρόκρισης στην τελική οκτάδα.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τον “Σάπο” μιας και έκανε break στις αρχές του πρώτου σετ αλλά αυτό έμελλε να είναι το μοναδικό σπάσιμο σερβίς που έκανε στον αγώνα.

Αυτοκαταστράφηκε στο τέλος του πρώτου σετ δεχόμενος απανωτά breaks ενώ στη συνέχεια πήγαινε χέρι-χέρι με τον Αυστριακό στο δεύτερο σετ πριν δεχτεί break στο χειρότερο δυνατό σημείο, σερβίροντας για να μείνει στο ματς.

Για ακόμη μια φορά, ο “γυάλινος” Γκαέλ Μονφίς έδειξε ότι δεν έχει επανέλθει σωματικά καθώς δεν έβγαλε καν τον αγώνα του κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και αποσύρθηκε στο 6-1, 2-0 ret.

Ο Μπόρνα Τσόριτς θα είναι ο αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς (αν κερδίσει τον Κραϊνοβιτς) στον 2ο γύρο της Βιέννης καθώς επικράτησε του Τέιλορ Φριτζ με 6-4, 6-4.

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ένα εκ των φαβορί της Βιέννης, που είναι ο σούπερ φορμαρισμένος Αντρέι Ρούμπλεφ που δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει τον Νόρμπερτ Γκόμπος με 6-3, 6-2.

Την Τρίτη, μπαίνουν στο τουρνουά τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς (κόντρα στον Κραϊνοβιτς) όσο και ο Ντομινίκ Τιμ (κόντρα στον Νισικόρι).

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ήττα-σοκ για Σαποβάλοφ στην Βιέννη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα