Το ευχαριστώ της ΑΕΚ σε NOVA και Λίλα (vid)

Το ευχαριστώ της ΑΕΚ σε NOVA και Λίλα (vid)alambosΔευ, 10/26/2020 - 22:24

Η Λίλα Κουντουριώτη φόρεσε το σκουφάκι που έφτιαξε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μέρα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και έδωσε πέντε από αυτά δώρο σε πέντε τυχερές φίλες της Ένωσης. 

Το σκουφάκι αυτό η ΑΕΚ

το δημιούργησε με σκοπό όλα τα έσοδα  από τις πωλήσεις να διατίθενται υπέρ της εκστρατείας για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Η NOVA και η παρουσιάστρια της Ώρας των Πρωταθλητών συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ένα βίντεο και ένα post στα social media έστειλε το δικό της ευχαριστώ! 

To post της Ένωσης

"Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη NOVA αλλά και προσωπικά στην πολύ καλή συνάδελφο Λίλα Κουντουριώτη για την ανθρώπινη ευαισθησία της και την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε στηρίζοντας την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη συστράτευση στη μάχη για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Φόρεσε πρώτη στην έναρξη της χθεσινής «Ωρας των Πρωταθλητών» το γυναικείο σκουφάκι της κιτρινόμαυρης μπουτίκ, που αποτελεί το πρώτο της σειράς των γυναικείων προϊόντων του AEK FC e-shop με όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις να διατίθενται υπέρ της εκστρατείας για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ένας δύσκολος αντίπαλος που πλέον δεν είναι ανίκητος!

Το γυναικείο σκουφάκι της ομάδας μας μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το AEK FC e-shop στο παρόν LINK και στην επίσημη μπουτίκ μας (Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι).

Δείτε εδώ και το βίντεο από την εκπομπή όπως το πόσταρε η ΠΑΕ ΑΕΚ

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω social media εξέφρασε τις ευχαριστίες της στη NOVA και τη Λίλα για την ανταπόκριση και την ευαισθησία στη μάχη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 22:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα