Τότεναμ-Λέστερ 0-2: Νίκη με «έπαθλο» τη 2η θέση (hls)

Τότεναμ-Λέστερ 0-2: Νίκη με «έπαθλο» τη 2η θέση (hls)mkatsafaΚυρ, 12/20/2020 - 18:24

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς επικράτησε 2-0 και «σκαρφάλωσε» στη 2η θέση, αφήνοντας 4η την ομάδα του Μουρίνιο.

Η Λέστερ προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Τζέιμι Βάρντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άγγλος επιθετικός με αυτό το τέρμα που πέτυχε έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει απέναντι σε μία ομάδα, σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο «Γουέμπλεϊ» και στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Τότεναμ για 17η φορά σε 15 αγώνες!

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 59ο λεπτό με αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ. Ο Μπρένταν Ρότζερς κέρδισε για πρώτη φορά τον Ζοζέ Μουρίνιο, στο 8ο παιχνίδι του απέναντι στον Πορτογάλο, ενώ για την ομάδα του, αυτή ήταν η 6η εκτός έδρας νίκη σε επτά παιχνίδια, με μοναδική ήττα αυτή από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. 

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης: 


 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester - Ποδόσφαιρο Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester City ΑΓΓΛΙΑ Η Λέστερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σπουδαίο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Τότεναμ στο «Tottenham Hotspur Stadium». Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 18:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα