Μια "μάχη" εμπειρίας και ήθους! (video)

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης δίνουν τον αγώνα της χρονιάς την Κυριακή στους Ζωσιμάδες. Γνωρίζουν και οι δύο ομάδες πως σε ενδεχόμενη νίκη τους θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία ενώ μια ισοπαλία θα διατηρήσει το άγχος σε πολύ υψηλά επίπεδα για ακόμα δύο αγωνιστικές.

Σπουδαία είναι και η "μάχη" στους δύο πάγκους. Γιάννης Πετράκης και Γιώργος Παράσχος δε θα ήθελαν ούτε να φανταστούν το σενάριο που έχει γραφτεί στη φετινή Superleague. Να δίνουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα τους σε ματς ανάμεσα
τους. Κι όμως πρέπει για μια ακόμα φορά να προτάξουν τον επαγγελματισμό τους απέναντι στο συναίσθημα.

Η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το έχουν ξανακάνει πολλές φορές άλλωστε. Ο Γιώργος Παράσχος στα 66 του χρόνια έχει κοουτσάρει 770 φορές, ενώ άλλες 362 το έχει κάνει ο 59 ετών Γιάννης Πετράκης. Ασύλληπτα νούμερα για δύο "δασκαλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι εκτός από ποδόσφαιρο διδάσκουν και ήθος. Στη μεγάλη κατηγορία το ματς αυτό θα είναι το υπ' αριθμόν 552 για τον Παράσχο, ενώ για τον Πετράκη το ματς 197.

Οι δυο τους έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον 14 φορές με τον Γιώργο Παράσχο να έχει πέντε νίκες, τον Γιάννη Πετράκη τέσσερις ενώ πέντε ματς δεν ανέδειξαν νικητή.

Γνωρίζατε ότι...

Αυτό που πολλοί δε θα θυμούνται είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος υπηρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2000-01 όταν και κάθισε στον πάγκο των Ηπειρωτών σε 13 ματς για το πρωτάθλημα και 10 για το κύπελλο, ενώ το τιμόνι της ομάδας κράτησε και τη σεζόν 2009-10 για άλλα 13 ματς στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης έχει επίσης περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2005-06 όταν η αρκαδικη΄ομάδα ήταν στην Γ' Εθνική και κάθισε στον πάγκο της σε 12 ματς πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου.

Η συνάντησή τους στη NOVA

Η εκτίμηση που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο στην κοινή συνέντευξή τους που παραχώρησαν στα κανάλια novasports στις 14 Οκτωβρίου 2017. Απολαύστε στο βίντεο δύο ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν σπουδαία πρότυπα για όλους τους συναδέλφους τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα