Μέσα Τόνσο, Σόουζα, έξω Μπάσα, Κόρχουτ

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (17/3) το απόγευμα με προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τον Σάββα Παντελίδη να μετράει δύο επιστροφές παικτών μετά από καιρό στην αποστολή, αλλά και δύο σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα, οι Μάρτιν Τόνσο και Ούγκο Σόουζα, οι οποίοι για καιρό έμειναν στο περιθώριο
λόγω τραυματισμών, συμπεριλήφθηκαν από τον Έλληνα τεχνικό των "κίτρινων" στη 18άδα για την αναμέτρηση, ενώ οι Μιγκιέν Μπάσα και Μιχάλι Κόρχουτ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας και της Ουγγαρίας, αντίστοιχα, έμειναν εκτός.
Ο Τόνσο είχε να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο, στο "Κλ. Βικελίδης", στις 17 Φεβρουαρίου. Όλον αυτόν τον καιρό ήταν εκτός λόγω προβλήματος στο πόδι. Ο Σόουζα στις αρχές Δεκεμβρίου είχε κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς και ήταν σε φάση ανάρρωσης. Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αύριο.
Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος είναι καλύτερα, σε ό,τι αφορά στη θλάση που είχε υποστεί στους λοξούς κοιλιακούς. Ο Γάλλος, μάλιστα, υπολογίζεται και για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Όσο για τους διεθνείς, δεν πήραν άδεια από τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα κι ως εκ τούτου αναχώρησαν για τις πατρίδες τους για να ενσωματωθούν σε αυτές. Ειδικά η απουσία του Κόρχουτ κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, μιας και ήταν βασικός το τελευταίο διάστημα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Γιουνές, Νίκο Μαρτίνεθ, Τόνσο, Ματίγια, Λάρσον, Ρόοζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Ιντζόγλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα