Μεριά: «Θα με βοηθήσει η παρουσία μου στον Ολυμπιακό»

Ο Γιασίν Μεριά υπογράμμισε πως η παρουσία του στον Ολυμπιακό θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί και να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στον Τύπο της Τυνησίας για τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σουαζιλάνδη και εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Αρχικά,
ο Μεριά δήλωσε: «Η προετοιμασία της εθνικής έγινε σε άριστες συνθήκες και είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις με έναν τόσο γνωστό προπονητή, όπως είναι ο Φαουζί Μπενζάρτι. Αναντίρρητα, η τεράστια εμπειρία του θα βοηθήσει την εθνική ομάδα, η οποία θέλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση επιστρέφοντας από τη Σουαζιλάνδη».

Στη συνέχεια, ο Τυνήσιος αμυντικός υπογράμμισε: «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να προσφέρω τις απαραίτητες βοήθειες στην άμυνα. Θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Η επαγγελματική μου εμπειρία στην Ελλάδα, σίγουρα θα με βοηθήσει να βελτιώσω την απόδοσή μου και να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο, τόσο με την Τυνησία, όσο και τον Ολυμπιακό».
Keywords
Τυχαία Θέματα