Μέιερ: "Έχουμε αβαντάζ, αλλά δεν νιώθουμε ασφάλεια"

Ο καλύτερος παίκτης του Προμηθέα Πάτρας στον πρώτο αγώνα με την Τενερίφη, Τόνι Μέιερ, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τα κλειδιά της αποψινής ιστορικής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μάχη της πρόκρισης στην Τενερίφη:
«Οι 12 πόντοι με τους οποίους προηγούμαστε από το πρώτο παιχνίδι είναι σίγουρα ένα καλό αβαντάζ, δεν είναι αρκετοί όμως για να νιώθουμε ασφάλεια. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Η ενέργεια και η ομαδικότητα πιστεύω πως θα είναι τα κλειδιά για την σημερινή αναμέτρηση. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στο αμυντικό
κομμάτι στον πρώτο αγώνα. Ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν, είναι άλλωστε μια πολύ καλή ομάδα και για αυτό το λόγο οφείλουμε να παλέψουμε για 40 λεπτά».

Για την καταλυτική του παρουσία στο παιχνίδι του «Δ. Τόφαλος»:
«Ανεξάρτητα από τη δική μου εμφάνιση, θα έλεγα ότι γενικότερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Πάτρα. Παίξαμε με ομαδικότητα, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα γρήγορα και έτσι προήλθαν κάποια αμαρκάριστα σουτ».

Ο Προμηθέας μπορεί να στερηθεί των υπηρεσιών του Λίποβι, εντούτοις, οι Χολ και Μπράουν βρίσκονται στη διάθεση του Μάκη Γιατρά. Σχετικά, ο Τόνι Μέιερ ανέφερε: «Οι επιστροφές των Χολ και Μπράουν αποτελούν ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Είναι και οι δύο τρομεροί παίκτες που βοηθάνε στη λειτουργία της ομάδας. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πληγεί από τραυματισμούς, αλλά έχουμε βάθος στον πάγκο. Υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές και αυτό έχει αποδειχθεί άκρως σημαντικό στην πορεία μας».

Η προημιτελική φάση απέχει για τον Προμηθέα μόλις ένα παιχνίδι, ωστόσο, ο forward των Πατρινών έχει στραμμένο το βλέμμα του αποκλειστικά στον αγώνα με την Τενερίφη, δηλώνοντας: «Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πιο μακριά από το σημερινό παιχνίδι. Προφανώς θέλουμε να προκριθούμε και να αγωνιστούμε στη φάση των «8» αλλά πρώτα και πριν από όλα μας ενδιαφέρει η Τενερίφη.
Keywords
Τυχαία Θέματα