Από το "Handmaid’s Tale" φτάνει ο σκηνοθέτης του "The Talisman" του Stephen King

Και η ταινία παίρνει μορφή.

Kινηματογραφική μεταφορά αποκτά μυθιστόρημα του Stephen King.

Ο λόγος για το "The Talisman" το οποίο, σύμφωνα με το Collider, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Mike Barker, γνωστό για τη σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Hulu, "The Handmaid’s Tale".

Το μυθιστόρημα γράφτηκε το '84 και ήταν μια συνεργασία του King

με τον Peter Straub. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Jack Sawyer, ένα νεαρό αγόρι που θέλει να βρει ένα αντικείμενο, το οποίο μπορεί να σώσει τη ζωή της μητέρας του. Για να το αποκτήσει θα πρέπει να ξεφύγει από τους κατοίκους ενός μαγικού παράλληλου σύμπαντος, οι οποίοι έχουν μάθει να κινούνται ανάμεσα στους κόσμους.

Ο Frank Marshall θα είναι παραγωγός της ταινίας, ενώ ο Michael Wright θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Το σενάριο θα γραφτεί από τον Chris Sparling (Buried).

Αυτή δεν ήταν η μόνη συνεργασία των King και Straub. Πράγματι, το 2001 κυκλοφόρησε το sequel του "Talisman", το οποίο έφερε τον τίτλο "Black House". Επίκεντρο ήταν και πάλι ο πλέον ενήλικας Jack, ο οποίος δουλεύει ως αστυνομικός στο Λος Άντζελες και προσπαθεί να λύσει μια σειρά από φόνους.

Ο Barker έχει σκηνοθετήσει επεισόδια και άλλων επιτυχημένων σειρών, μεταξύ άλλων τα "Fargo", "Outlander" και "Broadchurch". Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου όπως οι Reese Witherspoon και Josh Brolin για το "Best Laid Plans" (1999), Helen Hunt και Scarlett Johansson για την ταινία "A Good Woman" (2004) και Pierce Brosnan και Gerard Butler για το "Butterfly on a Wheel" (2007).

Πολλά από τα μυθιστορήματα του King βρίσκουν τον δρόμο για την την μεγάλη οθόνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "It", το οποίο κυκλοφόρησε πρόπερσι και εκτιμήθηκε δεόντως από κοινό και κριτικούς, και το "The Dark Tower". Αναμένουμε να δούμε το "It: Chapter 2", "Doctor Sleep", "Pet Sematary" και "The Stand".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Μάρτιο και να μας πείτε σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Οι δημιουργοί του Doom αποστασιοποιούνται άρων άρων από τη νέα ταινία Disney's Aladdin - Official Trailer Ο Tom Holland και τα αδέρφια Russo συνεργάζονται σε μια νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα