Moυρίνιο: «Τα προβλήματα παραμένουν στη Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο νιώθει δικαιωμένος για μία δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο, όταν ήταν ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε χαρακτηρίσει ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας του το γεγονός ότι είχε τερματίσει δεύτερος στην σεζόν 2017-18, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αρκετοί τον είχαν κριτικάρει γι' αυτή τη δήλωση κατηγορώντας τον για ηττοπαθή νοοτροπία, όμως μιλώντας στην «L' Equipe», ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο χρόνος τον δικαίωσε.

«Είπα πριν από 9-10 μήνες ότι μετά από κατακτήσεις οκτώ πρωταθλημάτων,
ο τερματισμός στη δεύτερη θέση με τη Γιουνάιτεντ ήταν ίσως το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα. Τώρα ο κόσμος καταλαβαίνει τι ήθελα να πω», είπε ο Μουρίνιο, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Πολ Πογκμπά ήταν μία από τις κύριες αιτίες που απολύθηκε από την Γιουνάιτεντ τον περασμένο Νοέμβριο:

«Για τη Γιουνάιτεντ το μόνο που έω να πω είναι ότι ο χρόνος μίλησε και πως τα προβλήματα εκεί παραμένουν. Αν ήμουν θύμα του Πογκμπά; Όχι. Τα προβλήματα υπάρχουν, έχουν να κάνουν με τους παίκτες, την οργάνωση, την φιλοδοξία, δεν μπορώ να απαντήσω θετικά όταν με ρωτάτε αν ο Πογκμπά ήταν ο μόνος υπεύθυνος».
Keywords
Τυχαία Θέματα