Ghost Recon Breakpoint: Μία εκτεταμένη ματιά στο Hideout Social Hub - IGN First

Το IGN First αυτού του μήνα έρχεται με λεπτομέρειες σχετικά με το online social hub του Ghost Recon Breakpoint.

Καλωσορίσατε στο IGN First για το μήνα Μάιο, όπου θα δούμε τα πάντα γύρω από το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint! Στις επόμενες εβδομάδες θα σας παρουσιάζουμε αποκλειστικό υλικό γι αυτή την περιπέτεια

επιβίωσης και συνέχεια του Ghost Recon Wildlands. Ξεκινάμε με λεπτομέρειες με ένα κομμάτι του Breakpoint που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, το hideout.

Με την ονομασία Erewhom, αυτό το χωριό βρίσκεται σε μία μυστική σπηλιά στο κυρίως νησί στο αρχιπέλαγος Auroa και είναι το καταφύγιο των Homesteaders. Αυτό το πολυχρηστικό κρησφύγετο λειτουργεί ως το κεντρικό σας hub για την πρόοδο του story, ένα μέρος για να αξιολογείτε τους στόχους σας γύρω από την Auroa, καθώς επίσης κι ως ένα online social hub όπου μπορείτε να συντονιστείτε και να βρεθείτε με άλλους παίκτες για co-op και PvP δραστηριότητες.

Πάνω: Εικόνες από early concept art του hideout.

Ο executive producer του Ghost Recon, Nouredine Abboud, μας είπε πως οι παίκτες θα βρουν το Erewhon πολύ νωρίς στην ιστορία του Breakpoint και θα είναι η πρώτη φορά που ο Nomad χαρακτήρας σας θα μπορεί να συναντήσει συμμάχους έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου και τη διαφυγή του από τους Wolves, spec-ops στρατιώτες που θα σας κυνηγούν σε όλο το παιχνίδι.

Το hideout είναι το σημείο που σας δίνει πρόσβαση σε άλλα modes του Breakpoint συμπεριλαμβανομένων και των Raids.

Σε σύγκριση με τον σκληρό έξω κόσμο, το κρυσφήγετό σας είναι ένα ασφαλές μέρος. Εκεί θα δείτε κυρίως το ξετύλιγμα της ιστορίας του Breakpoint καθώς συναναστρέφεστε με τους χαρακτήρες εκεί, ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε και νέα αντικείμενα, εξοπλισμό και όπλα. Μέσω του Erewhon θα μπορείτε να ξεκλειδώνετε δευτερεύουσες αποστολές, με τον Abboud να το περιγράφει ως "συνδετικό κρίκο μεταξύ πληροφοριών που γνωρίζουν οι παίκτες—και αναγράφονται στο Objective Board— και του ίδιου του παιχνιδιού".

Επιπλέον, το hideout είναι το σημείο που σας δίνει πρόσβαση σε άλλα modes του Breakpoint όπως το PvP, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με την κυκλοφορία, και τα γεμάτα πρόκληση Raids, τα οποία θα κάνουν την άφιξή τους αργότερα. “[Το hideout] είναι επίσης η βάση για το πώς θα αλληλεπιδράτε με το παιχνίδι στο μέλλον”. είπε ο Abboud. “Είμαστε αυτοί που παρέδωσαν το Wildlands, με 19 updates σε περίπου δύο χρόνια – βασικά ένα update τον μήνα. Οπότε έχουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον, θέλουμε να επανερχόμαστε αρκετά με updates, περιεχόμενο, ιστορία, Raids, κλπ."

Πάνω: μία σύντομη ματιά του hideout στο cinematic reveal trailer του Breakpoint.

Πέραν όμως των λειτουργιών του στο gameplay, το Erewhon θα έχει τον ρόλο του social hub για να μαζεύονται και να γνωρίζονται οι παίκτες online. Έως 16 παίκτες θα επιτρέπονται κάθε φορά στο instance του hideout, είτε πρόκειται για μέλη του party σας, φίλους που παίζουν ή άλλους random παίκτες. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να μιλάτε, να κοιτάτε τα προφίλ και τα στατιστικά των άλλων, να δημιουργείτε parties και να επιλέγετε τις αποστολές που θέλετε να εξορμήσετε.

Το Erewhon θα λειτουργεί ως social hub 16 παικτών για να μαζεύονται και γνωρίζονται οι παίκτες online

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που μπορούμε να έχουμε ένα τόσο κοινωνικό παιχνίδι", είπε ο Abboud, εξηγώντας πως το να έχεις ένα social hub μέσα σε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ο Abboud είπε επίσης πως μπορείτε να προσθέσετε φίλους σε μία "λίστα αγαπημένων" η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε τα avatars τους γύρω από το Control table (το κέντρο επιχειρήσεων) του hideout, όταν παίζετε χωρίς αυτούς.

Είναι ασφαλές να πούμε πως θα δείτε πολλά περισσότερα για το hideout και γενικότερα για το Breakpoint ως κομμάτι του IGN First για αυτό τον μήνα. Μην ξεχάσετε να μας επισκεφθείτε μέσα στην εβδομάδα για μία ακόμα εσωτερική ματιά στο παιχνίδι και να σιγουρευτείτε πως είδατε το hands-on του Ghost Recon Breakpoint από το IGN US.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece 13+1 πράγματα που γνωρίζουμε για το Ghost Recon Breakpoint Ghost Recon: Breakpoint Announcement Trailer - 4K 13 Minutes of Ghost Recon: Breakpoint Gameplay - 4K

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα