Η Disney κατακτά και το Hulu

Unsullied και Dothraki έτοιμοι.

Η Disney έφτασε σε συμφωνία με την Comcast, η οποία θα της δώσει την πλειοψηφική ιδιοκτησία του Hulu για $5,8 δις.

Σύμφωνα με το Variety, η NBCUniversal της Comcast θα συνεχίσει να παρέχει περιεχόμενο στο Hulu μέχρι το 2024, διατηρώντας το μερίδιο των 33% της streaming υπηρεσίας. Για τα επόμενα πέντε χρόνια, η NBCUniversal

έχει το δικαίωμα είτε να ακυρώσει κάποιο υπάρχον περιεχόμενο ή να το προσφέρει "σε μη αποκλειστική βάση για μειωμένο τέλος αδειοδότησης". Η Disney θα μπορεί να αγοράσει το εναπομείναν 33% το 2024, στην εκτιμώμενη τιμή των $27,5 δις.

Ο Bob Iger, επικεφαλής και CEO της Disney, είπε "Είμαστε πλέον σε θέση να εντάξουμε ολοκληρωτικά το Hulu στις απευθείας-στον-καταναλωτή δραστηριότητές μας και να εκμεταλλευτούμε την πλήρη δύναμη των ονομάτων της The Walt Disney Company και τις δημιουργικές μηχανές της, για να φτιάξουμε μια υπηρεσία ακόμα πιο συναρπαστική και με μεγαλύτερη αξία για τους καταναλωτές.

Αν και το Hulu έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να φτάσει τους μεγάλους αντιπάλους του, Amazon και Netflix, η εταιρεία είναι θετική για την ανάπτυξή του τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα το Variety δημοσίευσε πως η CFO της Disney, Christine McCarthy, έχει προβλέψει ότι το Hulu θα φτάσει στους 60 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το 2024, μια σημαντική ανάπτυξη από τους τρέχοντες 26,8 εκατομμύρια χρήστες που βρίσκεται σήμερα.

Να σημειώσουμε πως η Disney είναι εξαιρετικά ενεργή τον τελευταίο καιρό στα streaming χωράφια, με τη δική της streaming υπηρεσία, Disney+ να αναμένεται τον Νοέμβριο, και θα περιλαμβάνει όλη τη βιβλιοθήκη της Disney, όπως και την επερχόμενη σειρά Star Wars, "The Mandalorian". Όπως ακριβώς κι αρκετές πρωτότυπες σειρές του Hulu, έτσι και οι σειρές του Disney+ δεν θα ακολουθήσουν το binge μοτίβο, κι αντ' αυτού θα κυκλοφορούν επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceX-Men, Alien, Star Wars κι άλλα σχέδια που αποκάλυψε η Disney στο CinemaConΟλοκληρώθηκε η εξαγορά της 21st Century Fox από την DisneyΣε ολοκλήρωση οδεύει η συμφωνία της Disney για την 21st Century Fox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα