Δυναμικό ξεκίνημα για Τσιτσιπά στο Σίδνεϊ

09:14 9/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Στο 5ο του match point ο Στέφανος Τσιτσιπάς σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο του Sydney International

Επίσημο ποδαρικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Tour, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να ξεπερνά με σχετικό έλεγχο, το εμπόδιο του φιλότιμου Αργεντίνου, Γκουίντο Αντρεόζι.

Ο 20χρονος, Νο1 του ταμπλό στο Σίδνεϊ, επιβλήθηκε 6-3, 6-4 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στα προημιτελικά της ATP

250 διοργάνωσης, εκεί όπου περίμενε ο Αντρέα Σέπι μετά τη νίκη επί του Μάρτιν Κλίζαν νωρίτερα.

H αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ιταλό θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:00GR).

Προερχόμενος από τη μαγική εμπειρία της συμμετοχής του στο Hopman Cup του Περθ, ο Τσιτσιπάς μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν και είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το γρήγορο break στο ξεκίνημα του ματς (2-0), έδωσε από νωρίς αέρα αυτοπεποίθησης στον Στέφανο ο οποίος κυριαρχούσε στα service game του ενώ είχε ευκαιρίες, κυρίως στο 2ο σερβίς του Αντρεόζι.

Ο Τσιτσιπάς, No15 στην κατάταξη, συνέχισε δυνατά και στο 2ο σετ όπου πήρε προβάδισμα με διπλό break (4-0 και 5-1).

Σε εκείνο το σημείο, ο εκνευρισμός κατέβαλε τον Στέφανο ο οποίος έχασε τη ψυχραιμία του και επέτρεψε στον αντίπαλό του να κάνει όνειρα επιστροφής, ωστόσο ένα δυνατό service game στο 10ο game, επανέφερε την τάξη και ο Τσιτσιπάς στο 5ο του match point, έδωσε τέλος στο ματς.

Diving into the next round with @StefTsitsipas.

The No.1 seed def. Guido Andreozzi 6-3 6-4 to set up a quarterfinal clash with Andreas Seppi.#SydneyTennis pic.twitter.com/rpThkB2XdK

— #SydneyTennis (@SydneyTennis) 9 Ιανουαρίου 2019

Σε άλλους αγώνες την Τετάρτη στο Σίδνεϊ, ο Άλεξ ντε Μινόρ που είναι από τους βασικούς αντιπάλους του Τσιτσιπά για τον τίτλο, κέρδισε 6-4, 7-6(5) τον qualifier Αμερικανό, Ρέιλι Όπελκα και θα αναμετρηθεί με τον συμπατριώτη του Τζόρνταν Τόμπσον στη φάση των “8” ενώ στα προημιτελικά προκρίθηκε και το Νο3 του ταμπλό, Ντιέγκο Ζβάρτσμαν που κέρδισε 6-2, 6-3 τον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

Ο Αργεντίνος είναι επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Στέφανου στα ημιτελικά.

SYDNEY INTERNATIONAL DRAW | OOP (+9h) | TV SCHEDULE

The post Δυναμικό ξεκίνημα για Τσιτσιπά στο Σίδνεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα