Μάτος: «Όλα έχουν πάει καταπληκτικά» (video)

Ο Λέο Μάτος χαρακτηρίζει στην κάμερα του Novasports καταπληκτική την πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν μέχρι τώρα, ενώ αποκαλύπει τον προσωπικό του στόχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο:

Για το αν ήταν στόχος στην αρχή του πρωταθλήματος να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή και μάλιστα αήττητοι:
«Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με πολλούς αγώνες μαζεμένους, με πολλά
ντέρμπι στη σειρά. Έπρεπε όμως να διαχειριστούμε όλο αυτό το πρόγραμμα, ευτυχώς μέχρι τώρα έχει πάει καταπληκτικά, είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έπρεπε να διαχειριστούμε την ενέργεια, που θα δίναμε στα ντέρμπι γιατί δεν είναι μόνο τα ντέρμπι αλλά και τα υπόλοιπα ματς είναι σημαντικά. Τώρα λοιπόν, που αφήνουμε για λίγο πίσω μας τα ντέρμπι, οφείλουμε να εστιάσουμε και στα υπόλοιπα ματς, τα οποία δίνουν και αυτά από τρεις βαθμούς.»

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
«Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο γιατί είναι μια εξαιρετική ομάδα με οργάνωση. Να μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να έχουμε τον έλεγχο και την κατοχή και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Για το αν η απογοήτευση από το ματς με τη Βίντι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εμφάνιση της Δευτέρας ή είναι κάτι που δεν τους επηρέασε:
«Ήταν ένα καλό χαστούκι για μας το ματς με τη Βίντι. Ευτυχώς που δεν συνέβη αυτό στο πρωτάθλημα, που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι αν χαλαρώσουμε έστω και λίγο θα ξεφύγουμε από τον στόχο μας και πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι. Όλη την εβδομάδα, οι προπονητές μας μιλούσαν γι αυτό και πως πρέπει να διαχειριστούμε τους αγώνες και μέσα από τα λάθη μας πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και αυτό κάνουμε πλέον.»

Για το αν νιώθει κούραση και σε τι επιπεδο νιώθει ότι είναι αγωνιστικά:
«Ο προσωπικός μου στόχος μου όταν θα τελειώσει η χρονιά να είμαι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Κάθε φορά πριν από την προπόνηση φροντίζω να προετοιμάζω το σώμα μου ώστε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην προπόνηση».

Για τον Ζαμπά και τον Λημνιό:
«Είναι ποδοσφαιριστές με κοινά χαρακτηριστικά. Είναι πολύ γρήγοροι και οι δύο, ταχυδυναμικοί, τους αρέσει να παίζουν στα πλάγια. Το ότι κάποιες φορές δεν κλίνουν προς το κέντρο με βοηθά το να ανέβω σε μια αντεπίθεση. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι καλύτερος από τον άλλον. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, όταν χρειαστεί θα τους πω κάτι και θα με ακούσουν και οι δύο λόγω της νεαρής τους ηλικίας. Μαθαίνουν και αποδέχονται τις συμβουλές που τους δίνω κυρίως στο τακτικό κομμάτι».
Keywords
Τυχαία Θέματα